Mediniai LED Šviesos Dispaly Bazės USB Įkrovimo Krištolo Stiklo Derva Meno Ornamentas Medienos Naktį Lempos Bazės Savininkas Stendas

1 Reitingai
€3.56 €5.48

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

1. Daugiafunkcinis: built-in 6pcs/1pcs LED, šilta šviesa, baltos šviesos, spalvų, šviesos, pasirinkti pagal savo poreikius, naudojamas rodyti kristalų, stiklo, akrilo, kristalų elementų, juvelyrikos, prespapjė, dervos elementai, ir kiti elementai, LED lemputės negali būti pasukti.

2. Aukštos kokybės medžiaga: Pagaminti iš patikimos ir ilgaamžės medienos medžiagos, ekrane spalvos yra natūralūs, ir aišku, ir mediniais atrodo labiau elegantiškas ir retro, su dideliu tekstūros ir ilgaamžiškumo.

3. USB įkrovimo built-in 450mAh baterijų, įvairios maitinimo metodus, kompiuterių, mobiliųjų maitinimo, mobiliojo telefono įkrovimo kištuką ir kt., saugus ir patogus.

4. LED ryškus ir gražus lempos, gali rodyti labai gražus kristalai.

5. Platus panaudojimas: Jis gali būti naudojamas rodyti išskirtinį akrilo meno kūrinius, taip pat gali būti naudojamas kaip prašmatnus naktį šviesos, kad kambaryje šilta ir svajinga; tinka miegamieji, vaikų kambariai, kambarių, barai, parduotuvės, kavinės , restoranai, biurai ir pan.

Specifikacija:

Medžiaga: mediena

Šviesos šaltinis: šilta šviesa, baltos šviesos, spalvų šviesos

Skersmuo: 8/3.15

Įtampa: 5V

Galia: 1W

Baterijos talpa: 450mAh

Baterijos veikimo trukmė: apie 3-4 valandos

Kontrolė: Touch/Nuotolinis

Pareigos: jutiklinį jungiklį, ilgai paspauskite tolygus reguliavimas.

Monochromatinės šviesos (šilta šviesa, baltos šviesos): tik perjungti režimą, ilgai paspauskite (tolygus reguliavimas.

Spalvinga šviesos: 3/7 Spalvų

Pakavimo sąrašas:

1x Šviesos Bazės

sku: a62544

Žymos: LED Šviesos Dispaly Bazės

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas HELTC

Klientų Q & A

avatar

Tai ne įkraunamas, kaip jis reklamuojamas. Jis turi būti prijungtas prie USB maitinimo šaltinis visais laikais. Man reikia įkraunamas, tai apmaudu, ir klaidinanti. Jis taip pat atvyko į ploną plastiko maišą ir aš esu nustebęs, ji nebuvo sugadinta. Aš nepatarčiau.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…