Už Tesla Model Y 3 Oro Išleidimo Apima Stabdžių antiblokavimo Dulkių Padengti Grynosios Sagtis Įdiegti Automobilių Oro Angos Apsauginių Grotelių Po Sėdyne

0 Reitingai
€4.52 €10.05

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Oro Išleidimo Kaukė Pagal Sėdynė Ventiliacijos, Apsaugos, Dangtelis, Oro Kondicionierius Raštas Pagal Sėdynė Oro Angos Dangtelis Tesla Modelis 3 Modelis Y

Ypatybė:

1. Premium ABS Medžiaga: Mūsų oro kondicionavimo sistema radiatoriaus grotelės yra pagamintos iš aukštos kokybės ABS medžiagos, užtikrinti patvarumą ir ilgaamžiškumą.Jis yra ekologiškas, be kenksmingų kvapų, ir skatina sveiką interjero aplinka.

2. Vienodas Ventiliacijos Angos: oro išleidimo kaukė savybes, tolygiai paskirstyti vėdinimo angas, kad netrukdys originalus vėdinimo efektyvumą jūsų transporto priemonės.Mėgaukitės pagerėjo oro srautas be jokių kliūčių, užtikrinti patogią vairavimo patirtį.

3. Sėdynės Po Apsauga: Mūsų po sėdyne ventiliacijos, apsaugos dangtelis veikia kaip apsauginis barjeras, oro kondicionavimo angos pagal sėdimos vietos.Jis apsaugo nuo šiukšlių ir mažų objektų, įvežamų iš oro kanalus, efektyviai spręsti problemą stabdymų ir pašalinti galimą pavojų.

4. Tiksliai Pelėsių Dizainas: "Sukurta, naudojant tikslius matavimus originalių transporto priemonių, mūsų oro kondicionierius raštas tinka sklandžiai į jūsų automobilio interjeras.Savo tinklų projektavimo priduria, elegancija liesti, o tarnauja ir praktinę paskirtį.

5. Neardomieji Įrengimas: Įrengiame mūsų, pagal sėdynė oro angos dangtelis yra juokų darbas, reikalaujantis jokių pakeitimų, arba žalos automobiliui.Patobulinta snap-on konstrukcija užtikrina saugų ir be jokio vargo diegimo procesą, todėl paprasta ir patogu.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Interjero Juostelės

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Modelio Pavadinimas: Oro Kondicionierius Grotelės

Prekės Svoris: 87 g

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Tipas(pasirinktinai): Modelis 3/Modelis Y

Kiekis: 2vnt

Įrengimas: Snap-in

Pakuotės dydis: 220x70x25mm/8.66x2.76x0.98inch

Taikytinos modeliai: už Tesla Model 3/Tesla Model Y

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2vnt x Oro Kondicionavimo sistema radiatoriaus Grotelės

sku: a5878

Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Ilgio 220 mm
Prekės Svoris 87g
Elemento Tipas Interjero Juostelės
Elemento Aukštis 25 mm
Modelio Pavadinimas Oro kondicionavimo grotelės
Elemento Plotis 70 mm

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…