1pc Silikono Dviračių GPS Kompiuterį Apsaugoti Padengti Garmin Edge 840 Nuimamas prigludę Screen Protector, Dviračių Priedų

0 Reitingai
€1.89 €2.69

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1pc Silikono Dviračių GPS Kompiuterį Apsaugoti Padengti Garmin Edge 840 Nuimamas prigludę Screen Protector, Dviračių Priedų

Gaminio parametrų

1. Spalva yra taip, kaip parodyta paveikslėlyje

2. Medžiaga yra silikono

Produkto savybės

1. Patogus vertus jausmas: silikono apsauginis dangtelis turi savybes, minkšta, elastinga ir patogiai vertus, jausmas, todėl ji yra labai lengva naudoti.

2. Anti-rudenį ir atsparus smūgiams: dėl specialių eksploatacinių savybių silikono medžiaga, silikoninis apsauginis dangtelis gali veiksmingai išvengti fizinių traumų, pavyzdžiui, poveikio ir rudenį mobilusis telefonas nelaimingo atsitikimo atveju.

3. Apsaugos nuo užsiteršimo ir anti-pirštų atspaudų: paviršiaus silikono apsauginė įvorė yra sklandus ir nėra lengva klijuoti su dulkėmis, o mobilusis telefonas nėra lengva būti tamsintas su pirštų atspaudus ir dėmes po naudojimo, kurie padeda išlaikyti išvaizdą mobilųjį telefoną, švari ir tvarkinga.

4. Visapusiška apsauga: dizaino silikoninis dangtelis gali apimti visus kampus ir kraštus, telefonas, kurios gali visiškai apsaugoti telefoną nuo išorinio susidūrimo ir įbrėžimų.

5. Turtingas pasirinktinai: silikono danga yra ne tik turtingas spalvų, stilių ir raštų, taip pat yra labai turtingas, vartotojai gali pasirinkti savo stilių pagal savo pageidavimus ir poreikius.

Įtraukti dangtelis *1

sku: a56836

Tipas Atvejais
Suderinamumas IOS
Funkcija Passometer
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas BUDI

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…