100mm RS485 Skaitmeninis Išėjimas KTR Savarankiškai Atkūrimo Linijinis Padėties Daviklis

0 Reitingai
€2 333.19

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Produkto Aprašymas KTR Serijos Savarankiškai Atkūrimo Linijinis Padėties Jutikliai Įvadas: KTR serijos savarankiškai atkūrimo linijinis padėties jutikliai, taip pat pavadinimas kaip elektroniniai valdovai, atsparumas valdovai, potenciometrų ir poslinkio jutikliai, naudojami matuoti išstūmimo ir ilgis .

Yra įvairių prisijungti vadovai prieinamas pagal skirtingus naudojant aplinkai, pvz., jutiklių vadovai, ratų vadovai ir lazdele vadovai .KTR linijinis padėties daviklis yra su integruota signalo keitiklis su 4-20 mA išėjimo arba 0-5/0-10 VDC išėjimo arba RS485 produkcija.

Produkto Savybės KTR Serijos Savarankiškai Atkūrimo Linijinis Padėties Jutikliai, Funkcijos: 1. Kompaktiškas dydis, idealiai tinka vietose, kur įrengimo vietos yra labai siauras 2. Laisvas nuo išorės poveikio ir vibracijos 3. Zondas galvos, ratų galvos ir lazdele galvos neprivaloma 4. Vidaus pavasarį ir išorės pavasario tipo neprivaloma 5. Naudoti gyvenimas yra virš 50 milijonų kartų Produkto Paramenters Elektros Parametras Woring eiga 100 mm Elektros insulto 101 mm Varža 5K Ω Varža Tolerancijos 5 ±% Tikslumas 0.1 ±% Pakartojamumas 0.01 mm Darbinė srovė ≤1 uA, Max srovė-10 mA Max įtampos 42 V Įtampos vidutinio klimato norma 5 ppm/K Izoliacijos varža ≥10 @ 500V, 1bar, 2s MΩ Insultation intension ≤100 @ 500VDC,50Hz, 2s,1bar uA Mechaninė Parametras Ilgis (A) 143 ±2mm Mechaninė eiga (MT) 105 ±2mm Net Wight-160 g horizontalia kryptimi ne didesnis kaip 1.1 N Detales, Vaizdus, Rekomenduojame Produkto pakuotės RS485 KTR Savarankiškai Atkūrimo Linijinis Padėties Jutiklio Pakuotė: būti supakuota su aukštos kokybės ruda maža kartoninė dėžutė

Priedai: Dvi montavimo laikikliai, 4 tvirtinimo varžtais

Siuntos Informaciją: būti siunčiami su tarptautinės express arba oro krovinių

Mokėjimo Rekvizitai: T/T, Kredito Kortelės, Banko mokesčiai turėtų apmoka pirkėjas Įmonės informacija Apie Mus Įsikūrusi miesto Ganzhou, JIangxi provincijoje, Jiangxi SVP Tikslumo Pažangi Gamybos Technologija Co., Ltd.yra profesionali gamykla padėties jutikliai.Įrengta pažangių gamybos liniją ir bandymo mašinos, Sop galėtų suteikti rūšių pozicijos jutikliai su patikima kokybė ir greitas pristatymas.

Mūsų pagrindiniai produktai yra KTC linijinis padėties jutikliai, LWH linijinis padėties jutikliai, WPS trosas pozicijos jutikliai, KPM linijinis padėties jutikliai KPZ linijinis padėties jutikliai, KTR linijinis padėties jutikliai ir KTF linijinis padėties jutikliai.Be to, mes sukūrėme m utual naudos ir win-win verslo santykius su šalies puikus gamyklos kiti jutikliai, pavyzdžiui, slėgio jutikliai, dinamometriniai, LVDT, m agnetostrictive poslinkio jutikliai, u ltrasonic jutikliai ir artumo jutikliai .

Prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.Paraiškas Jis yra plačiai naudojami dauguma kartų, ypač mažoms įrengimo vietos, tokių kaip įtampos reguliavimo įtaisai, greičio kontrolės, medžiagų automatiškai tiekimo sistema, pakuotės mašinos, spausdinimo mašina, butelių pūtimo mašina, gamybos linijos, ir t. t.

Gamybos Proceso, Žaliavos - - - -Test - --Apipjaustymas--- --Test-----M achining---- Surinkimas----Gatavi gaminiai----Test----Sandėlio Žaliavų ir pusgaminių Gatavų produktų Hannover Messe 2018 Automatikos Expo 2019 DUK Q1: Ar aš turiu pavyzdį?A1: Taip, mes fabrike ir pavyzdžių yra sveikintinas.

Q2: Galite pasiūlyti OEM/ODM?A2: Taip, OEM/ODM yra labai rekomenduojama.

Q3: ar Galite pateikti prekybos patikinimą, kad dėl Alibaba?A3: Taip, mes sertifikuota tiekėjo Alibaba ir SGS.

sku: a5554

Tikslumas 0.1%FS
Elektros Jungtis Kabelio uždaryti
skerspjūvio 18mm x18 mm
Naudojimas Padėties Jutiklis
Funkcija Laisvas nuo išorinių smūgių ir vibracijos
Galia Skaitmeninis Jutiklis
Išėjimo Signalas RS485
Produkto pavadinimas KTR Savarankiškai Atkūrimo Linijinis Padėties Daviklis
Kilmės vieta Jiangxi, Kinija
IP Klasė IP65
Kilmės Žemyninė Kinija
Matavimo Diapazonas 0 100mm...
Modelio Numeris KTR-100-RS-485
Tipas Judesio & Padėties Daviklis, Savarankiškai Atkūrimo Vidaus Pavasario
Teorija Atsparumas Jutiklis
Maitinimo Įtampa 12V DC
Prekės Pavadinimas SOP

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…