Mo Dao Zu Shi Anime Plushie Duomenys Wei Wuxian Lan Wangji Pliušinis Žaislas uzpost Lėlės Didmeistris iš Demoniškas Auginti Namų Dekoro

0 Reitingai
€34.37 €62.50

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Mo Dao Zu Shi Anime Plushie Duomenys Wei Wuxian Lan Wangji Pliušinis Žaislas uzpost Lėlės Didmeistris iš Demoniškas Auginti Namų Dekoro

Wei Wuxian & Lan Wanji uzpost Lėlės Anime Didmeistris iš Demoniškas Auginimo Kawaii Namų Dekoro Priedai

Tai saldus dovana vaikams, draugams ir šeimos narius Gimtadienio, Helovinas, Kalėdos ir kitos šventės ar progos.Tai taip pat puiki puošmena lentynos, biuro ar kambario.

Įdaryti Pav Žaislas yra įkvėptas karšto Anime, jo skirti amatų ir mielas išvaizda labai atstato pradinę simbolių.Jis myli tūkstančiai vaikų, suaugusiųjų ir gerbėjų anime, tinka papuošalai, kolekcionuojamų, cosplay ir kt.

Mo Dao Shi Zu Pliušinis Lėlės yra pagamintos iš aukštos kokybės trumpas pliušas, alsuoja ekologiškai saugus PP medvilnės, minkštas ir patogus.

Dydis: Apie 20cm / 7.87 colių

Pakuotės nurodyti šiuos duomenis: Prašome patikrinti, ar aprašymas.

Pakuotė: Gerai Paketas su PP Maišas, Jei jums reikia originalo Langelyje, reikia papildomų USD 5,

Jei turite kokių nors problemų, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis!!Spalvos gali šiek tiek skirtis dėl poveikio šviesos ir moniter nustatymas.Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū!

sku: a5357

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Tekstilės & Audinys
Yra Protingas Prietaisas No
Stilius Tradicinės Kinų Stiliaus
Temos TALISMANAS

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…