360° Besisukantis Aukšto Slėgio Plovimo Pistoletas purškimo Antgalis Lavor Serijos Turbo Vandens Pistoletas Reguliuojamas Kampas purškimo Antgalis Karcher Serijos K2-K7

1 Reitingai
€2.29 €14.24

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

360 Laipsnių Besisukantis Aukšto Slėgio Plovimo Pistoletas, Antgalis Reguliuojamas Kampas Automobilių Plovimo Antgalis Aukšto Slėgio Purkštuvo Plovimo Patarimai Lavor

Ypatybė:

1. Galingas Poveikis ir Purškimo Modeliai: aukšto slėgio plovimo pistoletas, antgalis naudoja išcentrinę jėgą sukuria didelį poveikį ir purškimo būdus.Jame sukasi nulio laipsnių purškimo režimas, kad būtų veiksmingai skaido užsispyręs purvą ir nešvarumus.Besisukančio vandens išleidimo prideda papildomų plovimas galios valymo procesą.

2. Turbo Antgalis skirtas Patobulintas Valymo Efektyvumas: vandens pistoletas adapteris suteikia 200% daugiau valymo efektyvumas, palyginti su 25 laipsnių butas fan antgalis.Jis užtikrina galingą ir orientuota vandens slėgis efektyviai ir kruopščiai išvalyti.Atsisveikinti sunku dėmes ir nešvarumus su šiuo aukštos kokybės antgalį.

3. 360 Laipsnių Sukimosi Lengva ir Patogu Naudoti: automobilių plovimo antgalį galima pasukti 360 laipsnių kampu, todėl lengvai manevringumo ir aprėptis, be jokių negyvų kampų.Ji užtikrina, kad kiekvieno kampo ir paviršius gali būti pasiektas ir valyti.Mėgautis be rūpesčių valymas su šiuo patogus antgalis.

4. Paprasta Operacija: Tiesiog prijunkite aukšto slėgio purkštuvą ir esate pasiruošę eiti.Antgalis skirtas lengvai pritvirtinti ir atšoka, todėl patogu naudoti.Ten nėra sudėtingo nustatymo ar papildomų įrankių nereikia.Paruošimas greitai ir gauti savo valymo darbus padaryti efektyviai.

5. Suderinamumas: Ši plovimo patarimas yra suderinama Lavor / už Karcher K2-K7 slėgio poveržlės.Ji yra specialiai sukurta, kad tilptų šiuos modelius, užtikrinant saugią ir patikimą ryšį.Jūs galite pasitikėti savo suderinamumą ir efektyvumą, kai naudojant jį su savo esamą slėgio plovimo.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Antgalio Medžiaga: Inžinerijos Plastiko

Vandens Purškimo Tipas: Tuščiaviduriai

Spalva:Juoda

Stiliaus(neprivaloma): už Lavor Series/už Karcher Serija (K2-K7)

Sukasi Kampas: 360°

Tinka: už Lavor / už Karcher K2-K7 automobilių plovimo vandens pistoletas

Pakuotės Dydis: 200 x 60 x 30mm/7.9 x 2,4 x 1,2 col

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Aukšto Slėgio Plovimo Pistoletas, Antgalis

sku: a52793

Antgalio Medžiaga Inžinerijos Plastiko
Stiliaus(pasirinktinai) už Lavor Series/už Karcher Serija (K2-K7)
Kilmės Žemyninė Kinija
Vandens Purškimo Tipas Tuščiaviduriai
Pakuotės Dydis 200 x 60 x 30mm/7.9 x 2.4 x 1.2inch
Tinkamas už Lavor / už Karcher K2-K7 automobilių plovimo vandens pistoletas
Sukasi kampas 360°
Prekės Pavadinimas VODOOL
spalva Juoda

Klientų Q & A

avatar

Labai geras produktas, atvyko 34 dienų ir naudoti ji veikia puikiai, aš rekomenduoju jį

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…