Šilko Aminorūgščių Milteliai,fosfatas Serin,serinas,sericin Milteliai,Kosmetikos Klasės Sericin Milteliai,serinas,Sumažina Raukšles,Odos Balinimas

0 Reitingai
€15.53 €19.41

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Šilko Aminorūgščių Milteliai,fosfatas Serin,serinas,sericin Milteliai, Kosmetikos klasės sericin milteliai,serinas,Sumažina Raukšles,Odos Balinimo Sklandžiai,Drėkintuvai,remontas sužeisti plaukų,Atidėti Senėjimo,Kosmetikos Raw,Geriau Įsisavinti,maistingųjų medžiagų Papildai, Anti-aging, Prevencijos bei Kovos su Vėžiu

Serinas yra neesminėmis amino rūgštis, kuri atlieka vaidmenį apykaita, riebalai ir riebalų rūgštys ir raumenų augimui, nes ji padeda imuninės hemoglobino ir antikūnų gamybą, ir yra taip pat reikalinga sveikai imuninei sistemai.Serinas vaidina vaidmenį gamyba ląstelių membranas, sintezę raumenyse, ir kalą, kad aplink nervines ląsteles.

1. Anti-senėjimo poveikį: klinikiniame tyrime nustatyta, kad žmonės, kurie vartoja fosfatidilserinas buvo mažesnis atsakas į stresą nei kitų grupių testavimo dėl sveikų žmonių.Stresas yra matuojamas matavimo kraujyje adrenocorticotropic hormonas, hormonas, išskiriamas iš hipofizės liauka, kuri, savo ruožtu, raginimus antinksčių liaukų išskiria streso hormono kortizolio.Fosfatidilserinas yra visų pirma naudojamas gydyti demencija (tiek Alzheimerio ir ne Alzheimerio liga) ir normalios senatvės atminties praradimo.

2. Pirmtakų sintezė purino, thymine ir cholino

3. Po fosforilinimo iš hidroksilo grupę, L-serinas, phosphoserine svarbias fiziologines funkcijas, gali būti gautas, kuri yra vienas iš pagrindinių komponentų fosfolipidų

4. Jis turi poveikį stabilizuoti pH vertė akių lašai, ir tai nėra dirgina po akių lašai; vienas iš svarbiausių natūralus drėkinantis faktorius (NMF), pagrindinis vaidmuo odos stratum corneum išlaikyti drėgmę, ir raktas, priedas papildomi kosmetika.

5. L-serinas yra plačiai naudojamas konfigūruoti trečiosios kartos junginys amino rūgštis užpilai ir maisto papildai, ir sintetinti įvairių serinas amino rūgšties dariniai, pavyzdžiui, naujų vaistų, skirtų širdies ir kraujagyslių ligomis, nuo vėžio, AIDS, ir apsaugos amino rūgščių, genų inžinerija ir kt.

6. L-serinas yra naudojamas sporto gėrimai, amino rūgštis dietos gėrimai, ir tt.

7. L-serinas yra naudojami gyvūnų pašarams skatinti gyvulių augimą ir vystymąsi

Kinijos pavadinimas: Serinas

Užsienio pavadinimas: L-Serinas

Santrumpa: L-Sa

Įžanga:

Serinas yra neesminių amino rūgščių, gausu kiaušiniai, žuvis, soja, ir žmogaus organizmas gali sintetinti serinas iš glicino.

Serinas yra plačiai naudojamas medicinoje.Serinas skatina medžiagų apykaitą, riebalų ir riebalų rūgščių ir padeda palaikyti imuninę sistemą.

Serinas turi dvi formas: L-forma ir Racematas

Aprašymas: Baltos spalvos kristalų arba kristaliniai milteliai, šiek tiek saldaus skonio, lengvai tirpsta vandenyje ir skruzdžių rūgštis, netirpsta etanolyje ir eteryje.

Serinas gali būti gaunamas iš sojų pupelės, alaus starteris, pieno produktų, kiaušinių, žuvies, laktalbuminas, ankštinių, mėsos, riešutų, jūros gėrybės, sėklos, išrūgų ir sveiki grūdai.Kai būtina, organizmas sintezuoja serinas iš glicino.

poveikis:

Fosfatidilserinas papildai padidina gamybos neuromediatorių acetilcholinas į smegenų žievės, kuri yra susijusi su mąstymo, mąstymo ir dėmesio koncentracijos.Fosfatidilserinas taip pat stimuliuoja sintezę ir dopamino išsiskyrimą.Fosfatidilserinas atrodo, dalyvaujančių smegenų atsakas į stresą.Klinikinio tyrimo metu nustatyta, kad žmonių, kurie buvo fosfatidilserinas buvo mažesnis atsakas į stresą nei kitų grupių stresą eksperimento sveikų žmonių.Stresas yra matuojamas matavimo kraujyje corticotropin, hormonas, išskiriamas iš hipofizės liauka, kuri, savo ruožtu, raginimus antinksčių liaukų išskiria streso hormono kortizolio.Fosfatidilserinas yra visų pirma naudojamas gydyti demencija (tiek Alzheimerio ir ne Alzheimerio liga) ir normalios senatvės atminties praradimo.

išsamią

Sintezė serinas ir glicinas prasideda oksidacijos 3-phosphoglycerate į formą 3-phosphohydroxypyruvate ir NADH.

Transamination reaguoja su glutamatas į formą 3-phosphoserine ir pašalinti Pi generuoti serinas.

A komponentas (likutis) esančių baltymų, kurių šoninės grandinės gali gauti O-susiję glycosylation.Tai gali būti svarbu paaiškinti didesnį naikinamosios rezultatai diabetas.Amino Ji dažnai yra viena iš triacid likučių, kad plūgas phosphorylated pagal kinases per ląstelių signalizacijos metu Eukariotai.Phosphorylated serinas likučiai dažnai vadinamas pagal jūsų phosphoserine.Serinas proteazės yra tipo proteazė bendro.

naudojimas:

Pagrindinės funkcijos:

L-serinas, yra neesminių amino rūgščių ir turi daug svarbių fiziologinių funkcijų ir vaidmenų

1. Pirmtakų sintezė purino, thymine ir cholino;

2. Po fosforilinimo iš hidroksilo grupę, L-serinas, phosphoserine svarbias fiziologines funkcijas, gali būti gautas, kuri yra vienas iš pagrindinių komponentų fosfolipidus;

3. Jis turi poveikį stabilizuoti pH vertė akių lašai, ir ji yra ne-dirgina po akių lašai; vienas iš svarbiausių natūralus drėkinantis faktorius (NMF), pagrindinis vaidmuo odos stratum corneum išlaikyti drėgmę, ir pagrindinis priedas papildomi kosmetika.

sku: a5112

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…