Imtuvas ABS Auto Prijunkite Garso Adapteris Ausinės

0 Reitingai
€14.32 €22.02

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pasekėjų

Jei jums patinka mūsų produktų ir paslaugų, kad jūs įspūdingas ,prašome spausti sekti ir tapo mūsų pasekėjų ,ten bus kai counpons arba diskonto ypač mūsų pasekėjų, kai jums, kad vėl mūsų parduotuvėje.

Labai ačiū už jūsų susidomėjimą mūsų daiktų ir linkime jums malonaus pirkimo.Jei turite klausimų apie mūsų daiktų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes visada čia, su jumis.

Imtuvas ABS Auto Prijunkite Garso Adapteris Ausinės

Savybės: 1. [Bevielio Perdavimo] Naudoti šį garso plokštė lengvai perduoti HiFi garso belaidžiu ryšiu iš bet įjungtas prietaisas (įskaitant išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius, kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai) bet stereofonine sistema arba garsiakalbius.

2. [Imtuvo Funkcija], Tai yra tiesiog imtuvą, kuris suteikia funkcionalumą esamų stereo, aktyvus garsiakalbiai, automagnetolos, namų stereo, 3,5 mm/0.14 į laidines ausines, o ne siųstuvo arba stiprintuvą.

3. [3D Surround Sound] Su 3D garso mygtuką, galite perjungti į 3D režimą ir mėgaukitės HiFi erdvinio garso reguliariai garso šaltinį.Pažangių vidaus chip daro tai įmanoma, naudojant patogų lossless kodas atsakinga už konversiją.

4. [Paramos Mažas Atminties Kortelės Peržiūra] imtuvas vairuotojas nemokamai plug ir play ir remia mažas atminties kortelių atkūrimas su uždelsiama perdavimo.imtuvas palaiko du režimus: belaidžio ryšio režimas ir atminties kortelę režimu.

5. [Auto Power On, Ir vėl], Kai įjungtas į elektros lizdą, HiFi garso Imtuvas gali automatiškai galia, ir vėl su anksčiau suporuoto prietaiso.Suderinama su " iOS " ir įrenginiai).

6. [Lengva Naudoti] Šis imtuvas jungiasi prie kompiuterio garsiakalbių, namų ir automobilių stereo arba kitų garsiakalbių sistemas, per 3.5 mm/0.14 į kabelį ar laidą, ir tada porų įtaisai, pavyzdžiui, išmaniuosiuose telefonuose ar planšetiniuose kompiuteriuose.Ir maitinamas per USB kabelį.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Imtuvas

Medžiaga: ABS

Schema: 5.0

Bevielio Darbinis Diapazonas: 30 pėdų

USB Įkrovimo lizdas: C Tipo

Įkrovimo Įtampa: DC 5V

Paketų Sąrašo:

1 x Imtuvas

1 x AUX-Garso Kabelis

1 x Garso Kabelis

1 x C Tipo Maitinimo Kabelis

1 x naudojimo Instrukcija

Kaip naudoti:

Įkiškite adapterį į maitinimo ir prijunkite garsiakalbius ar namų garso sistemos, naudojant 3,5 mm kištuką, arba kabelis.

sku: a5077

Garso Takelio Vieną
Kiekis GARSO
Sąsaja usb
Aukštos Raiškos Palaikymo 720P
Kilmės Žemyninė Kinija
Belaidžio Tipas kaip aprašymas
Prekės Pavadinimas VBESTLIFE
WIFI Standartą Nėra

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…