Asmeninį Pavadinimas Kalėdų Nykštukai Raudona ir Pilka Pliušinis Santa Lėlės Gnome Užsakymą Kalėdų Nykštukai Elf Nykštukiniai Dekoratyviniai Papuošimai

0 Reitingai
€4.46

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Asmeninį Pavadinimas Kalėdų Nykštukai Raudona ir Pilka Pliušinis Santa Lėlės Gnome Užsakymą Kalėdų Nykštukai Elf Nykštukiniai Dekoratyviniai Papuošimai

Gauti jūsų namuose Gnome: Gnome yra laikomi geros kloties žavesio ir bus dažnai galima rasti gyvena klėtis, kur ji padės prižiūrėti gyvulių.Idealiai tinka puošti savo namų ar sodybos ir puiki dovanos idėja draugams!

Žavinga dydis: Puikiai įdėti stalo, lentynos, palangės, arba pakopų lovelis su medaus puodą, arba net jį siųsti gimtadienio/atostogų dovanų.

Laikyti jį aplink atneša laimę į jūsų namus ar troba.

Namo Apdaila: Šių ratio bus puikiai papuošti savo būstą ir tapti mūsų atostogų.Įdėti juos į savo kambarį, pavyzdžiui, rašomieji stalai, staliukai, sofos, knygų lentynos, valgomojo stalai ir lovos.Šis nykštukas bus suteikti žmonėms gilų įspūdį.Daugelyje namų papuošalai (pavyzdžiui, staliukai, lentynos), matmenys yra puikus.

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

sku: a4966

Spalva Raudona, Žalia, Pilka
Modelis Laiškas
Naudojimas Kalėdų Dovana, Namų Dekoro Atostogų
Pastaba Paketas tik lėlės
Punktas Glamuras Papuošalai
Proga Vestuvių & Sužadėtuvių, Kalėdų, Valentino Dieną, vestuvės, Velykų, Naujieji Metai
custom Taip
Dydis about 26x11cm
Modelio Numeris Beveidis Lėlės
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga ne-audiniai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…