3-in-1 Lankstymo Įkroviklis Daugiafunkcinis Stotis Įkrovimo Stovas "Apple" Žiūrėti " iPhone Ausinės Magnetinio Apmokestinimo Bazės

0 Reitingai
€76.96 €114.86

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

3-in-1 Bevielis Įkroviklis Nešiojamų Magnetinio Įkrovimo Bazinės Stoties Daugiafunkcinis Įkrovimo Stovas "Apple" Žiūrėti " iPhone Ausines.

Ypatybė:

1. Efektyvų Belaidį krovimą: Šis 3-in-1 magnetinis belaidis kroviklis yra įrengta naujai modernizuoti 10W greito įkrovimo funkciją, kurios gali vienu metu krauti kelis įrenginius, teikti jums su visa galia kelyje.

2. Protingas Įkrovimas Pripažinimo: pažangios temperatūros kontrolę ir puikų šilumos išsklaidymo efektyvumą, šis kroviklis užtikrina, kad ji negali perkaisti, o įkrauti savo prietaisus, padaryti jūsų gyvenimą paprasčiau ir patogiau.

3. Belaidis Kroviklis ir Telefono Turėtojas: Šis įkroviklis yra ne tik belaidžio kroviklio, bet taip pat telefono laikiklis, kuris gali būti pratęstas, sulankstyti, ir pritaikoma prie bet kokiu kampu, lengvai peržiūrėti.Ji suteikia stabilios įkrovimo ir patogus skambinimas ar vaizdo transliacijos funkcijas.

4. Trys Viename " Kroviklis & High-Power Baterija: Šis kroviklis gali vienu metu greitas telefonui įkrauti, žiūrėti, ir ausinių su didelės išėjimo galios, todėl yra universalus ir efektyvus sprendimas visiems jūsų apmokestinimo poreikius.

5. Kompaktiškas ir Ergonomiškas Dizainas: Šis įkroviklis yra kompaktiškas ir ergonomiškai suprojektuoti, kad patogiai tilptų į kišenę ir užtikrinti be rūpesčių keliauti patogiau, be užima per daug vietos.

Specifikacija:

Modelis: A75

Spalva: juoda, balta (pasirinktinai)

Įėjimo srovė: DC5V-3A 9V-2A (MAKS.) (prašome naudoti QC3.0 greito įkrovimo arba 9V maitinimas)

Mobiliųjų galia: 10W/Max

Ausinių galia: 2W Maks.

Žiūrėti rezultatas: 1-3W Max

USB kabelio ilgis: 1,0 M

Grynasis svoris: 140g

Bruto svoris: 219g

Prasidėjusios dydis: 254 * 75 * 10.5 mm/10 * 2.95 * 0.41 colių

Sudėto matmenys: 90 * 86 * 35mm/3.54 * 3.38 * 1.37 colių

Pakuotės dydis: 89 * 64 * 81mm/3.50 * 2.51 * 3.18 colių

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Belaidis Kroviklis

1 x Tipo C Įkrovimo Kabelis

1 x naudojimo Instrukcija

sku: a48155

Tipas Įkrovikliai
Suderinamumas IOS
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Kalbos Lietuvių
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas VODOOL

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…