Lipnios Grandiklis Skustuvo Ašmenimis Grandiklis 2 VNT Razor Grandiklis Priemonė Šalinant Ženklo Registracijos Lipdukas Atspalvio Tepalas Nuo

0 Reitingai
€6.21 €8.87

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Vienas yra ilgas grandiklis su ilgesniu rankena ir veleno, kuri idealiai tinka darbo, dėl sunkiai pasiekiamų vietų.Įrengtas didelis gumos patogi rankena, tai ilgai grandiklis yra gana sunki ir tvirta.

Dual pabaigos grandiklis, pagamintas iš aukštos kokybės pp ir padarė per karšto liejimo procesas, kuris prisideda prie pp grandiklis, tvirtumo ir solidumo.

Ašmenys Grandiklis su 30 galvomis, leis jums pašalinti lipdukus nuo automobilio langų ir sunkiai etiketes nuo konteinerių ir daugiau.

Savybės:

Svoris: 0.255 (kg)

Sąrašas:

1set*Ašmenys Grandiklis(1 pailgino mentele + 1 double-sided grandiklis + 20 metaliniai peiliukai + 10 pp peiliukai)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Patenkinti Poreikius,】 32-piece set (1 oranžinė ir juoda rankena pratęstas mentele ir 1 oranžinė ir juoda rankena dvipusė grandiklis + 20 metaliniai peiliukai + 10 pp peiliukai), visiškai atitiktų jūsų poreikius.

2.【Puikios Medžiagos】lipnios grandiklis, pagamintas iš aukštos kokybės metalo.Rankenos yra patogios ir patogus laikyti, sklandus ir patogus, lengva laikyti, ir nebus nusimesti šlapiomis rankomis.

3.【Easy-grip Rankena】buvimas silikono rankena leidžia klijų grandiklis labai patogu naudoti, rankena yra lengvai rankena ir nebus lengva nusimesti.

4.【Erdvės taupymo】 yra hangable skylę, už rankenos lipdukas valiklis grandiklis, todėl jūs galite pakabinti ant sienos, kuri taip pat bus sutaupyti vietos jūsų automobiliui.

5.【Daugiafunkcinis Naudoti】Gali būti naudojamas švarus šaldytuvas šalčio, sunkiai užsispyręs purvo ant apačioje visos, švarios įtrūkimų, švarus viryklė naftos dėmes ir pašalinti mažas reklamą ant sienų, lipdukai, kabliukai arba žemės.

sku: a47136

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…