Automobilių Valymo Šepetys Interjero 3pcs Ultra Minkštas Išsamiai Teptuku Patvarus PP Rankena Automobilių Detalių Šepečiai Valymo Ratų

0 Reitingai
€10.02 €20.05

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Yra 3 skirtingų dydžių šepetėliai šį rinkinį, jūs galite pasirinkti pagal savo poreikius.

Šis šepetys gali būti naudojamas išvalyti sunkiai pasiekiamų vietų, padangos, pavyzdžiui, prietaisų skydelį, ratai, groteles, orlaides, odinių sėdynių ir kitų subtilus vietas, ir gali būti naudojamas interjero ir eksterjero dalys, automobilių.

Savybės:

Rankenos medžiaga: PP medžiaga Šepečių medžiagos: šilko makiažas

spalva: pilka

Privalumai: Skirtingų dydžių, gali būti pasirinktas pagal dydį spragą, todėl valymo lengviau

Panaudojimas: vidaus valymas, kūno valymas, ir kt.

Sąrašas:

1SET*Teptukų Rinkinys, kuriame Išsamiai(3pcs/komplektas)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Aplinkos Apsaugos】, Jei jūs turite šio automobilio valymo išsamiai teptuku, tada jūs gali sutaupyti daug pinigų dėl valymo, vidaus reikalų automobilių, plius ne naudojant valymo priemones, tai taip pat labai ekologiška.

2.【Patvari Rankena】 Patvarus pp rankena ir rėmelis derinti su kompaktiškas dizainas ir universalus šepetys galvos forma itin praktiškas detalė, teptuku, kad tikrai suteikia jums metų išsamiai naudoti.

3.【Metalo Nemokama Projektavimo】Apsaugoti savo automobilį nuo nereikalingų sugadinimo ir įbrėžimų, ir nesvarbu, kiek kartų jūs ją naudoti, automatinio išsamiai teptuku nebus išnyks ir nepalieka jokių šerių automobilio viduje.

4.【Minkšti Šeriai】Aukštos kokybės detalė, šepečiai gali patenkinti bet kokius valymo poreikius, super-soft šereliai yra pagaminti iš nailono mikropluošto makiažas šilko ir kietas ir elastingas sintetinio pluošto.

5.【Daug Funkcijų】Giliai valyti sunkiai pasiekiamas paviršiams.Tiems, sunkiai pasiekiamoms vidaus patalpos ir jautriems paviršiams, a išsamiai šepetys gali būti naudojamas.Puikiai tinka sausos, dulkių arba pridedant valymo purškalas skirtas giliai išvalyti, detales versmės, puodelių laikikliai, odinis ir daugiau.

sku: a45997

Elemento Aukštis 3cm
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Elemento Plotis 8cm
Specialios Funkcijos Salono valymas, Kūno valymas
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Svoris 200g
Elemento Ilgio 15cm
Prekės Skersmuo 0.00inch

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…