Pagalbinės Suvirinimo Stotis su 6pcs Lankstus Ginklų Soldeirng Geležies Turėtojas PCB Suvirinimo Remonto Trečioji Ranka, Įrankių Laikiklis Nuimamas

0 Reitingai
€10.27 €15.34

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Stendo Stalo Spaustukas Litavimo Stotis 6 Lankstus Ginklų Aliuminio Lydinio Pagalbiniai Suvirinimo Stotis Pasukti Įrašus Litavimo Padėti Rankas, Apkabos, Nuimamas Elektronikos Repaire/ Litavimo/PASIDARYK pats

Ypatybė:

1.Greičiau Projektų : Tai trečia vertus priemonė, pagreitina suvirinimo, elektronika, ir "PASIDARYK pats" projektams, leidžia jums užbaigti savo darbą, greičiau nei bet kada anksčiau.

2. Šešių Lankstus Ginklų : šešių lanksčios rankenos gali būti lengvai nustatoma į padėtį jūsų ruošinio būtent ten, kur jums reikia.

3. Didelio Sukasi Įrašų: Kiekviena lanksti rankos suolo stalo, apkabos, litavimo stotis ateina su dideliu sukasi krokodilas įrašą, kuris gali būti nuimami dėl pridėtinės stabilumą ir užkirsti kelią perkaito įrašų iš jų nukristi.

4. Bauda kirpimas ir Aukso spalvos anoduotas Bazė : Su smulkiais pjovimo galimybes ir stilingas aukso spalvos anoduotas bazę, tai suvirinimo remonto workbench yra tiek funkcionalus ir estetiškai malonus.

5. Karščiui Atsparaus Silikono Patarimai: karščiui atsparaus silikono patarimai pcb turėtojas pateikia galutinį tinkamumo vartoti ir saugos, užtikrinant stabilią ir nepriklausoma operacija ir tobula integracija su ydas ir bazės.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Sertifikavimo: NONE

Modelio Numeris: Stendo Stalo Spaustukas Litavimo Stotis

Aliuminio lydinio pagrindas: skersmuo 140mm x H11mm/5.51x0.43inch

Universalus bendras vamzdžio ilgis: 340 mm/13.38 colių

(Įskaitant crocodile clip)

Aliuminio lydinys substrato spalva: juoda

Pagrindo medžiaga: aliuminio lydinys

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Suolo Stalo, Apkabos, Litavimo Stotis

sku: a448709

Sertifikavimo Nėra
Modelio Numeris Pagalbinės, Stendo Stalo Spaustukas Litavimo Stotis
Universalus Bendras Vamzdžio Ilgis 340 mm/13.38 colių
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Bazinė Medžiaga Aliuminio lydinys
Kilmės Žemyninė Kinija
Aliuminio lydinys substrato spalva Juoda
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…