Automatiškai Pasukti Purkštuvas Reguliuojamas Didelis Plotas Žolės Veja Sukasi Vandens Purkštuvas Daugiafunkcinis Sodo Drėkinimo Priemonės

1 Reitingai
€1.84 €4.59

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

360° Sukimosi Sodo Purkštuvas Nešiojamas Žolės Veja Sukasi Vandens Purkštuvas Reguliuojamas Didelio Ploto Sodo Drėkinimo Priemonės

Ypatybė:

1. Platus aprėpties ribos: plastikiniai dideli tridents sodo purkštuvas su diskiniais bazę. 360 laipsnių automatinė rotacija, purškimo skersmuo yra maždaug 8-10m/314.96-393.70 į .Galite vandens augalai be vargo.Disko pagrindas suteikia papildomą stabilumą purkštuvų.

2. Universali ir efektyvi: sodo purkštuvais ar sodų purkštuvų sistema gali būti naudojama laistyti lauko vejos, šeimos kieme, lauko ir pievų, kaip drėkinimo sistema, ir kaip purkštuvų sodo ir žaisti vaikai.Purkštuvų sistemos taip pat galima prijungti prie kelių tarnybų, kad apimtų didesnį plotą.

3. Dizainas: patogus vandens įleidimo.Jį galima prijungti Europos jungtį, arba Amerikos jungtis.Ultragarsinis suvirinimas vandens išleidimo karoliukai.Vandens išleidimo tolygiai, siekdama užtikrinti vienodas vandens išleidimo ir vienodą vandens srove.Reguliuojamo trys rankos skylę purškimo galima pasukti 360 laipsnių kampu keisti purškimo režimas pagal jūsų poreikius.

4. Lengvas montavimas: greitai prijunkite žarną adapteris sodo purkštuvas, o montavimo greitis labai greitai.Taip pat galite prisijungti su laikmatį, kad pradėti automatiškai pagal jūsų laistymo planą.

5. Pasitenkinimo garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors klausimų, klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Tipas: Purkštuvai

Medžiagos: PP, ABS

Spalva: geltona,mėlyna(pasirinktinai)

Dydis: 20.5x19cm/8.07x7.48in

Purškimo skersmuo: apie 8-10m/314.96-393.70 į

Modelio Numeris: Sodo Purkštuvas

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Purkštuvų

sku: a43969

Modelio Numeris sodo purkštuvas
Tipas Purkštuvai
Purkštuvų Tipas Perjungiklis
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

avatar

Veikia Gerai

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…