Mėlynasis V-įrašą Galvos Rankena Rinkinys Patvarus V Formos Įrašą Teptuku Galvos Rankena Plastikinė Rankena su V-Įrašą Baseinas, Spa Vakuuminio

0 Reitingai
€0.67 €1.34

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Gerbiami Klientai,

Mes galime suteikti Didmeninė, kai užsakymų pasiekti standartinius,

Taip pat laukiami bet Lašas Laivybos kad,

JEI turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami Kreipkitės į MUS .

Ačiū.

Mėlynasis V Formos Įrašą Teptuku Galvos Rankena ABS Pakeitimo Rankena Rinkinys patvaraus Plastiko Rankena su V-Įrašą Baseinas, Spa Vakuuminio

Ypatybė:

1. Aukštos Kokybės: siurbimo, pagrindinė rankena yra pagaminta iš aukštos kokybės ABS medžiagos, tai baseinas įrašą rankena yra patvari pakeitimo projekto.Tai puikus praktiškas aksesuaras naudoti bet baseinas.

2. Lengva Įdiegti: v-gnybtas, pagrindinė rankena yra paprasta įdiegti ir gali būti naudojamas kaip tiesioginis pakaitalas senas ar pažeistas dalis.Tiesiog pritvirtinkite jį prie standartinės teleskopinis polių ir jis yra paruoštas naudoti.

3. Suderinamumas: v-clamp galvos rankena gali būti naudojamas su dauguma standartinių siurbimo galvutės, ir kt.ir gali būti prispaustas ant bet kokios standartinės teleskopinis polių.Jis yra universalus ir gali būti naudojamas su platų valymo reikmenys.

4. Praktiškumas: siurbimo, pagrindinė rankena yra praktiškas aksesuaras, kad galite pasikliauti duoti jums ramybę ir užtikrina veiksmingą valymą.

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame teikti aukščiausio lygio klientų aptarnavimas kiekvienam klientui, siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors klausimų, klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Būklė: 100% visiškai naujas

Medžiaga: ABS

Spalva: Mėlyna

Gaminio dydis: apie 14,5 x 5cm/5.7 x 2.0 colių

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Siurbimo Galvutė Rankena

sku: a436987

Sąlyga 100% Brand New
Tipas Siurbimo Galvutė Rankena
Medžiaga ABS
Modelio Numeris Siurbimo Galvutė Rankena
Gaminio Dydis apie 14,5 x 5cm/5.7 x 2.0 colių
Kilmės Žemyninė Kinija
Spalva Mėlyna
Prekės Pavadinimas alloet

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…