Galandimo Vadovas Priemonė, Medienos Apdirbimo Įrankių Galandimo Turėtojas Whetstone Medienos Apdirbimo - Kaltai Ir Lėktuvų 0-2.55 Colių RAUDONA,1PC

0 Reitingai
€17.36 €27.54

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

NAUJAS KAMPAS FIKSUOTAS PRIEMONĖ - Tai galandimo vadovas gali nustatyti ir koreguoti kampą, kurioje sunkiuoju krašto kontaktai whetstone, kad visos mentės gali būti tolygiai aštrus.Taip pat daro galandimo lengviau.

Pasirenkami Galandimo Kampai Suderinama su Kaltai ir Generatoriai - Jūs galite turėti kaltai ir obliavimo koreguojant rankenėlę, kuri apima dažniausiai naudojami dydžiai.Jis yra užrakintas metalo smeigės, net jei ji yra nulenkti, ji bus ne mesti peilį.

Platus Volelis Ratų Pritvirtinti - Su ypač plati, volai apačioje, jūs galite lengvai pagaląsti dantis tiesiog geležinkelių ir atgal, platesni ratai suteikia daugiau stabilumo, užtikrinti, kad jūsų darbas atliekamas tiksliai ir sklandžiai.

VISI METALINIAI ILGAAMŽIAI - korpusas yra pagamintas iš aliuminio lydinio, kuris yra sunkiųjų pakankamai paramos svoris labiausiai kaltus, dilimui, korozijai atsparus, ir nebus rūdžių po metų naudojimo.

Spalva: Raudona

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pakuotės Turinys:

1 x Kampinis šlifuoklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

sku: a436621

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…