Keraminių Plytelių Remontas Įrankis /Grindų Remonto Rinkinys "PASIDARYK pats", Remonto Įrankis Namuose, Įrankiai Taisymas, Įtrūkimai Užpildyti Plytelių Paviršiaus, Remontas Įrankiai

0 Reitingai
€15.27 €31.82

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Produkto Pavadinimas: Grindų Remonto Rinkinys

Medžiaga: ABS + derva

Karšto lydalo vaškavimo priemonė spalva: geltona

Karšto lydalo vaškavimo priemonė dydis: 170 mm/6.7 į

Vaškas dydis: 40 x 15 x 10mm/1,6 x 0,6 x 0.4 in

Baterijos: 2x AA baterijos (neįtraukta)

Naudojimas: denio, parketas, durys, stalai, spinta, lova, spintoje, grindų ir daugiau

Dalių Sąrašas:

1 x Karšto Lydalo Vaškavimo Priemonė

11 x Vaškas Blokuoti

2 x Grandiklis

2 x Kempinė

1 x Valymo servetėlės

[Veiksminga Taisyti] Grindų remonto rinkinys, remontas, įbrėžimų ir pet ženklai ir užpildykite skylių, įtrūkimų, įlenkimų, ir žalos atlyginimo dėl bet kokios spalvos baldų, countertop, kriauklė, grindų, kad nuobodu baldai blizgesį ir atrodo nauja!

[Lengva Naudoti] Pirma, ištirptų vaškas, blokuoti ir užpildyti jį į kreko arba varžtų skyles, tada smėlio ir lenkijos paviršių po aušinimo.Lengvas naudoti ir valdyti, įtrūkimų remontas rinkinys yra labai svarbus įrankis, skirtas "PASIDARYK pats" mėgėjams remontas, grindų, baldų.

[Vašku Blokas] paketą įeina 11pcs vaškas blokas su dažniausiai medienos spalvos, ir jūs galite lengvai pritaikyti bet kokį spalvų reikia.Ją yra lengva naudotis net pradedantiesiems ir jums nereikia mokėti ką nors pataisyti baldai.

[Aukščiausios kokybės Medžiagos], Kad vaškas ištirptų įrankis yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, kurios turi įtakos atsparumas ir atsparumas įbrėžimams ir yra draugiškas aplinkai.Vaškas blokas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, saugias ir sveikas.

[Platus Taikymas] Nulio remonto įrankių rinkinys yra plačiai naudojami deniai, parketas, durys, stalai, spintos, lovos, spintos, grindys, ir daugiau.Jis taip pat tinka laminato grindų remontas, varžto skylę užpildo, bei medienos stalviršio kreko padengti.

Pastaba:

1.Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

sku: a432487

Tipas Derinys
Modelio Numeris 200035350
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Dažų & Dekoravimo
Prašymas Medžio Apdirbimo Įrankis
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas Toorise

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…