Alavo Siurblys Atsparus Karščiui Lydmetalis Gyvis Desoldering Siurblio Nr. Užkimšti Dulkių Litavimo Pen Professional "PASIDARYK pats" Suvirinimo Desolder

0 Reitingai
€19.21

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[Stipri Siurbimo] silikono antgaliu yra stipri siurbimo ir gali veiksmingai pašalinti perteklinį lydmetalis.Kompaktiškas įrankis yra lengva valdyti ir pagerinti savo darbo efektyvumą.

[Lengva Naudoti] Tai alavo siurblys yra lengva naudoti su viena ranka.Jis turi savarankiškai valyti veleno funkciją nuolatinio darbo be užsikimšimo.Atsarginių vamzdis gali patenkinti savo pagrindinius poreikius.

[High Quality] Tai alavo siurbimo siurblio korpusas yra pagamintas iš geros aliuminio lydinio medžiaga, kuri yra lengvas ir tvirtas.Tai nėra lengva sulaužyti arba deformuoti, gali jums tarnauti ilgą laiką.

[Atsparus karščiui] Šis įrankis gali atlaikyti tiesioginį kontaktą su lituoklio (iki 350°C).Tai pridės daugiau patogumo jūsų kasdien remonto ir pašalinimas.

[Garantinį] Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mūsų aptarnavimo komanda suteiks jums profesionalų ir tinkamos kokybės paslaugas.

Produkto Pavadinimas: Indas Siurblys

Tipas: rankinis alavo siurbimo įtaisas

Medžiaga: aliuminio lydinys įstaiga

Spalva: pilka

Matmenys: 122mm

Didžiausias siurbimo: 150 (cm Hg)

Temperatūros reguliavimo diapazonas: 350 (℃)

Taikymo sritis: suvirinimo/fluxing

Pastabos:

1.Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

1 X Skarda Siurblys

1 X Silikoninis Vamzdelis

Dulkių Litavimo Pen , "PASIDARYK pats" Suvirinimo Desolder Įrankis

sku: a424867

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…