2X 7-Band Automobilių Garso Ekvalaizeris, Reguliuojamas 7 Juostų EQ Stiprintuvo Grafinis Ekvalaizeris Su CD/AUX " Įvestį, Pasirinkite Įjungti,Juoda

0 Reitingai
€39.83 €58.58

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

7 Išlyginimo juostos, gali būti reguliuojamas nuo -12 iki + 12db.Dėl žemų dažnių garsiakalbis dažnių yra 30Hz iki 120Hz padarinių.

Maitinamas nuo 12 V, su 6-kanalų Priekiniai, Galiniai ir žemų dažnių garsiakalbis stereo aux išvestis, kuris stiprina jūsų garso patirtį, automobilį.Tai daro tikri, kad jūsų stiprintuvas ir garsiakalbis gauti galingas, bet aiškus signalas.

Leidžiama CD ir Aux (2 kanalų) įėjimas su gain rankenėlę koreguoti aux apimtis, taip pat CD ir AUX input mygtuką, galėtų lanksčiai pereiti į kitą įvesties režimu.

Lanksčiai valdyti kaip savo naudai, žemų dažnių garso reguliavimas, žemų dažnių garsiakalbis dažnių valdymas, fader kontrolės, kiekvieno įvairių Hz kontrolės.

Šis automobilis ekvalaizeris yra pateikta DC 12V maitinimo.Be to, stiprus, metaliniu korpusu su aukštos kokybės sukamieji mygtukai visi kontrolę, siekdama pagerinti savo patarimais jausmas.

Medžiaga:Metalas

spalva:Juoda

Pakuotės Turinys:

2 x Automobilių Garso Ekvalaizeris

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

sku: a4180

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…