Automobilių Blind Spot Atbulinės Eigos Parkavimo Pagalbinis Veidrodis Atsparus Vandeniui Aukštos Defination Išgaubto Stiklo Galinio Vaizdo Platus Kampas Reguliuojamas

0 Reitingai
€3.80 €4.42

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Automobilių Blind Spot Atbulinės Eigos Parkavimo Pagalbinis Veidrodis Atsparus Vandeniui Aukštos Defination Išgaubto Stiklo Galinio Vaizdo Platus Kampas Reguliuojamas

OOTDTY

Savybės: - Padidinti galinio vaizdo matymo lauko, žiūrėti galiniai varantys atbuline eiga, išvengti braižymo, ir tai yra patogiau naudoti kasdien, stovėjimo ir atbulinės eigos.

Lengvai sureguliuoti žiūrėjimo kampas, master kryptimi ratų sukimosi, ir atmesti akluosius taškus.Aukštos apibrėžimą stiklas yra įrengtos su gerais klijais slėgiui jautria lipniąja juosta montavimas.Atsparus vandeniui, atsparūs rūdžių ir stiklas bus ne migla.

Aukštos raiškos veidrodis, aišku, vaizdo, pamatyti galinio rato ir kelio sąlygomis, bet kuriuo metu, aišku, prognozė, išvengti nelaimingų atsitikimų.

Priimti ABS stabdžių-susidūrimo su lukštais, anti-poveikio ir dėvėti, atsparus, veiksmingai apsaugoti objektyvą, nebijo vėjo ir lietaus.Importuotų klijai yra tvirtas ir patikimas, ir nepakenks veidrodėliai, kai jis yra suplyšusi.

Išgaubti veidrodžiai padidinti saugumą pašalinant akluosius taškus saugiau vairuoti, kai eina ir keisti eismo juostas dėl bet kokių kelių.Puikiai tinka bet kokiam Automobiliui, Vienatūris, VISUREIGIS ir Sunkvežimiams.

Specifikacija: Medžiaga:Plastikas

Ilgai Lanko Formą:Apytiksl.9.3x3.3cm/3.66x1.29inch

Stačiakampis:Apytiksl.6.4x4.6cm/2.51x1.81inch

Sektoriaus Forma:Apytiksl.5x5cm/1.96x1.96inch

Komplektą Sudaro: 2x Blind Spot Veidrodis

pastaba: 1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Dėkojame už jūsų supratimą.

sku: a3948

Žymos: automobilių blind spot atbulinės eigos parkavimo pagalbinis veidrodis

Medžiagos Tipas Plastikiniai
Elemento Tipas Veidrodis & Apima
Modelio Pavadinimas Pagalbinis Veidrodis
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…