Electric Car Polisher 15000RPM 3 pavarų Greičių Reguliuojamas Auto Epiliacija Poliravimo Mašina Multifunkcinis Rotacinis Įrankis su Pagalvėlės

0 Reitingai
€30.02 €60.04

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Šio automobilio poliravimo mašina, yra lengvas ir patogus nešiotis, lengva nešti ir paprasta naudoti.Tinka automobiliams, grindų vaškavimas, metalo ekranėlyje, baldų salonas ir kt.Yra lipnios disko apačioje, poliravimo mašinos, lengva pakeisti švitriniu popieriumi ir poliravimo disko.

Ateina butas su kempine trinkelėmis, undulate sponge trinkelėmis, vilnos poliravimo padas ir valymo šepetys, lengva pakeisti, siekiant patenkinti įvairių darbo naudojimas.

Savybės:

Kompaktiškas Struktūra: Šis car polisher yra lengvas ir patogus nešiotis, lengva nešti ir paprasta naudoti.

Aukščiausios kokybės Medžiagos: korpusas yra pagamintas iš kieto ir tvirto ABS plastiko, su ergonomiška rankena bei pasilieka su keliomis skylėmis ant kūno gražus šilumos spinduliuotės.

Didelės galios Brushless Variklis: Priima galinga brushless variklio, kuris nekuria kibirkščių kai jis dirba, ir variklis neturi dėvėti, gali numatyta, ilgas tarnavimo laikas.Su aukštos poliravimo efektyvus, žemas triukšmo lygis, su bauda, patvarumo, ir suteikia ilgą tarnavimo laiką.

Lipnios Diskas: yra lipnios disko apačioje, poliravimo mašinos, lengva pakeisti švitriniu popieriumi ir poliravimo disko.

3 Greičiai, Reguliuojamas: Tai greitis reguliuojamas dizainas, kuris gali būti pritaikyti skirtingos greitis 10000RPM, 12000RPM ir 15000RPM patenkinti skirtingus poliravimo poreikius.

Galingas Sukimo momentas: Epiliacija su mažiau pastangų ir efektyviau valyti.

Tolygiai Epiliacija: Ovals poliravimo dainos, plačiau sukasi aprėptį, kai epiliacija, daugiau net epiliacija, išvengiama per didelio poliravimo vienu metu ir netolygus dažytiems paviršiams.

Žemas Triukšmo Dizainas: Šviesos, garso operacija, jokių trikdžių kitiems, kai epiliacija.

Pilnas Priedų Komplektas: Ateina butas su kempine trinkelėmis, undulate sponge trinkelėmis, vilnos poliravimo padas ir valymo šepetys, lengva pakeisti, siekiant patenkinti įvairių darbo naudojimas.

Daugiafunkcinis Dizainas: Jis gali būti naudojamas automobilių poliravimas, medienos baldai, poliravimas, dažų poliravimui, odos sofos, poliravimas ir kt.

Platus Programos: Tinkama auto remonto gamyklos, medienos, baldų fabrikas, geležies gamyklos, statybos aikštelių, namų puošybai ir pan.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Car Polisher

Medžiaga: ABS

Baterijos: 1 * 5000mAh akumuliatorius (yra komplekte)

Reguliuojamas greitis: 3 pavarų, 10000rpm-12000rpm-15000rpm

Galia: 6W-30W

Prekės dydis: 216 * 92 * 104mm / 8.50 * 3.62 * 4.09 į

Pakuotės dydis: 260 * 190 * 63mm / 10.24 * 7.48 * 2.48 į

Pakuotės svoris: 550g / 1.21 lb

Pakavimo Sąrašas:

1 * Elektros Polisher

2 * Kempinės Padas

1 * Vilna Padas

1 * Valymo Šepetys

1 * Kabelis

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Aktyvustevai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Aktyvustevai.lt!

sku: a385980

Maitinimo Šaltinis Baterija
Modelio Numeris elektrinės poliravimo mašina
Matmenys 216 * 92 * 104mm / 8.50 * 3.62 * 4.09 į
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas KKMOON
Tipas Car Polisher
Svoris 550g / 1.21lb
Nominali Įėjimo Galia 6W-30W

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…