Motociklų apsaugos nuo vagystės Užrakto, Signalizacijos Disko Vandeniui Spynos Varantys Diskas Stabdžių Motoroleris

0 Reitingai
€16.07 €32.15

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas

Šis diskiniai stabdžiai užraktas yra pastatyta siekiant apsaugoti jūsų motociklai ir dviračiai nuo galimos vagystės.Užrakto funkcijos anti-theft 110dB garsinis signalas garso kartą aptikti sukrėtimų judesiai ir bus tada panika vagys.Tai pasirinkimas užrakinti savo motociklus ar dviračius, jei stovėjimo namuose ar ne

Savybės

- Dydis: 8.00X6.00X3.00cm/3.14X2.36X1.18 colių.

- Medžiaga: Plienas.

- Sukurta su built-in jutikliai, motociklas disko užraktas gali jautriai aptikti smūgiai ir judesiai, ir tada įjungti iki 110dB garsiai skambėti, kad išgąsdintų bet kokį galimą vagys, praktiškas pasirinkimas, siekiant išvengti motociklo vagystės.

- Pagaminti iš kieto plieno, šis diskiniai stabdžiai užraktas yra patikimas ir tvirtas, siekiant apsaugoti savo motociklai ir dviračiai, prieš bet pjaunant ar smalsių kartų, o automobilių stovėjimo aikštelė lauke arba namuose.

- Ji taip pat yra atsparus vandeniui ir nerūdijantysis dizaino veiksmingai naudoti blogų oro sąlygų.

- Paprasčiausiai nuspauskite mygtuką ant motociklo signalas disko užraktas, tada pasigirsta "Pyp" garsą, tai reiškia, spyna aliarmo režime ir jūsų motociklas yra saugiai užrakintas.

- Ir kai jis aptinka bet kokius sukrėtimus judėjimo išskirs anti-theft alarm, garsiai pakankamai, kad įspėtų vagys motociklas yra sunerimęs.

1 x signalas užraktas

2 x raktai

1 x raktas

1 x kabelis priminimas

1 x audinio maišelis

sku: a38110

Elemento Tipas Apsauga Nuo Vagystės
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…