Dvipusės Juostos, Voleliai, Scrapbooking Juostos, Nuolat Klijuojama Dot Tape Dispenser Runner Amatų ir Menų Projektas

0 Reitingai
€3.28 €6.57

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

OOTDTY

Ką Jūs Gaunate: jūs gausite 1 gabalas dvipusės lipnios užrašų knygelė bėgikų volai, trijų skirtingų spalvų neprivaloma. 5mm/0.19 plačiai, ir 30m/98ft ilgai, pakankamai sau naudoti.

Lengva Naudoti: Ši dvipusė klijų volai reikalauti, kai slėgis reikiamu kampu 45-75 laipsnių padaryti juos dirbti geriau.Jos taip maža, kad gali būti pareiškiamas bet laikas ir bet kur.

Unikalus Dizainas: Su užrašų knygelė runner aišku, su apsaugine danga, sumažintas rizikos išdžiūvimo, ir aišku, padengti daro tai lengva sužinoti, kiek klijai lieka, itin patogu naudoti.

Stiprus ir Patikimas: Šis nešiojamasis volelis aplikatorių veikia sklandžiai, be jokio trukdymo, ir pjovimo, laiko ir pastangų, kad jūs galite daugiau dėmesio skirti apie jūsų projektą.

Platus Papročiai: Tai runner ritininių juostų yra labai praktiškas ir plačiai taikoma kasdieniame gyvenime, gražus ir naudingas, kanceliarinės prekės, namų, mokyklų ir biuro reikmėms, taip pat naudinga, dovanos ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Balta/Pilka/Juoda

Pakuotės Svoris: apytiksl.40g

Dydis: apytiksl.30mx5mm/1181x0.19in

Komplektą Sudaro:

1Pc x Dvipusis Juosta, Ritininiai

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

sku: a35888

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…