7Pcs Undinė Gimtadienio Žvaigždė Cupcake Rėžtuvės Baby Shower Laimingas Gimtadienio Pagal Jūros Vaikai Undinė Temą Šalies Prekių

0 Reitingai
€22.59 €32.27

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Produkto Aprašymas:

Kiekis:7pcs

Medžiaga:popierius

Spalva:pasirinkti,kaip paveikslėlyje

Pastaba:

1. Nes skirtumas tarp skirtingų ekranų, todėl spalva nuotrauką su faktine gavimo spalva prekių bus rodomas spalva, aš tikiuosi, jūs galite suprasti!

2.Prašome leisti 1-5mm klaida dėl rankinis matavimas.Aš tikiuosi, jūs galite suprasti.

Atsiliepimai:

1.Jei norite prekę ir patenkinti mūsų paslaugomis,Gali jums suteikti malonę palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.Labai jums ačiū.

2.Jei turite klausimų apie produktus ir užsakymus, nereikia atidaryti ginčų lengvai,Jei turite kokių nors problemų, nedvejodami susisiekite su manimi,mes siūlome jums patenkinti sprendimas apie tai,kad, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija padaryti geriau.Labai ačiū.

Pristatymo ir grąžinimo politika:

1. Mes jums apskritai darykite užsakymus per 24 valandas, kai gausime mokėjimą.Virš Pristatymo Terminas Yra Tik Nuoroda.

2.Kartais jis bus ilgesnis už Iki Atostogų blogas oras ar kostiumas tikrinimas.Jei turite kokių nors problemų.prašome tocontact tiesiai į mane bet kuriuo metu.

3. Rekomenduojama siuntas: Aktyvustevai.lt standartinis pristatymas--labiau stabili,saugesnis,greitesnis.

4. Jei negavote sklypas prie apskaičiuota, pristatymo laikas,prašome susisiekti su mumis,mes jums sekti shippment ir replyn tavęs greičiau.

5. Mes taip pat siūlome express shippings kaip DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis.

sku: a3480

Modelio Numeris A
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Kartonas
Modelis Animacinių filmų gyvūnų, Laiškas
Kiekis 7pcs
Rinkinys Tipas No
Proga Gimtadienis, šalis, Jubiliejus
CN Zhejiang
Tipas Didmeninės No
Prekės Pavadinimas JQSYRISE

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…