Super AB "Klijai", Ketaus, Nerūdijančio Plieno, Aliuminio Lydinio, Stiklo, Plastiko, Medžio, Keramikos, Marmuro Stiprus, Greitai džiūstantys Epoksidinių Klijų Naujas

2 Reitingai
€3.77 €5.38

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Naujas Super AB "Klijai", Ketaus, Nerūdijančio Plieno, Aliuminio Lydinio, Stiklo, Plastiko, Medžio, Keramikos, Marmuro Stiprus, Greitai džiūstantys Epoksidinių Klijų

Kulka Taškų: 1、【Profesinio Poveikio】: Mūsų Metalo Remontas Užpildas turi daug puikių funkcijų, pvz., atsparus UV, ir mūsų Metalo Remontas Užpildas gali būti naudojamas ilgą laiką.Taip, jis yra super patvarus.

2、【ilgalaikis Efektas】: Mūsų AB "Klijai" super draugiškas, turi būti naudojami, pjaustymas, plakimas, poliravimas ir gręžimo.Ir mūsų AB " Klijai gali būti stiprus ir stabilus nuolatinis klijų.

3、【Tinkamas Naudoti】: Mūsų Suvirinimo Klijai yra daugiausia geležies ir plieno liejimo, smėlio skyles, ir poras, bet taip pat remonto talpyklos, vamzdžiai, betono pertraukos, ir daugiau.

4、【Naudoti Lengvai】: Mūsų Metalo Klijai yra puikus produktas, naudoti.Ir šis produktas yra super lengva ir draugiškas naudoti.Jums tik reikia naudoti vienodą sumą iš dviejų dalių ir klijai, ir taikyti jį produkto.

5、【Crystal Clear】: Mūsų Nerūdijančio Plieno Klijai yra itin didelis, klijai, nes sunku subraižyti-įrodymas, geltona įrodymas, ir vandeniui funkcija, kuri gali leisti savo meną, ir "PASIDARYK pats" projektai būtų geriau apsaugoti.

Aprašymas:

Mūsų Nerūdijančio Plieno Klijai, daugiausia yra naudojami geležies ir plieno liejimo, smėlio skyles ir poras, bet taip pat remonto talpyklos, vamzdžiai, betono pertraukos, ir daugiau, ir mes tiesiog reikia naudoti vienodą sumą iš dviejų dalių ir klijai, ir taikyti jį ant produkto, laukia visiškai išgydyti, ir prašome švarus produktas prieš perdirbimą.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: AB liejimo klijai

Gaminio medžiaga: silicio milteliai + priedas + oksiduoti dervos ir kt.

Gaminio dydis: apie 2.5 * 5 * 9 cm| 0.98 * 0.78 * 3.54 Į

Pakavimo sąrašas:

AB liejimo klijai*1piece

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

sku: a34423

Kilmės Žemyninė Kinija
parama Dropshipping/Didmeninės
Modelio Numeris ab " klijai

Klientų Q & A

avatar

Gavau prekę

avatar

dar nenaudotą, bet atrodo gerai.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…