Atsparus Vandeniui Pečių Krepšiai, Vyrų, Moterų Crossbody Diržas Kuprinė Lauko Kuprinė "Messenger" Kelionės Pėsčiųjų Žygius Sporto Krūtinės Krepšys

0 Reitingai
€18.22 €30.36

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Atsparus Vandeniui Pečių Krepšiai, Vyrų, Moterų Crossbody Diržas Kuprinė Lauko Kuprinė "Messenger" Kelionės Pėsčiųjų Žygius Sporto Krūtinės Krepšys

☆☆☆☆☆ Prekės pavadinimas: lauko mados Messenger bag,Pečių Krepšiai

☆☆☆☆☆ Medžiagų:Nailono,Poliesterio, pamušalas,Užtrauktukas uždarymo

☆☆☆☆☆ Dydis: 7 x 3.5 x 15 cm /18 x 9 x 38 cm.Priekinis užtrauktukas maišelį ir sagtis maišelis leidžia laikyti "iPad", "iPhone" 7 Plius, vairo juosta, kt., su keliais atskiras mažas kupė viduje, ji gali veiksmingai išlaikyti savo mažų daiktų, pavyzdžiui, makiažas, audinių, raktus ir pan.Šalutinis akių kišenėje yra 6 cm aukščio, jis gali turėti 2,4 colių(skersmuo) butelis.

☆☆☆☆☆ Paslėptas Ausinių Anga: yra paslėptas ausinių anga priekyje, kur galima lengvai gauti jūsų ausinės, jūs galite mėgautis muzika bet kuriuo metu ir bet kur.

☆☆☆☆☆ Reguliuojamas Grįžtamas Diržas per Petį: Suprojektuoti su 3 D-žiedai ant apatinės dalies, reguliuojamas diržas per petį, gali būti susiję su kairę arba į dešinę, D-žiedas už jūsų pageidavimą, taip, kad būtų patogu nešioti ant kairės arba dešinės peties.Peties dirželis, dėklas, yra 3,5 x 1,5 x 7.5 cm (L x W x H), tai laikykite telefoną ekrano dydis 7 coliai lengvai.Petį gali būti reguliuojamas nuo 31 " iki 39.5 ".

☆☆☆☆☆ Kokybiškos Medžiagos: peties dirželis ir atgal yra pagamintas iš pralaidžios orui medžiagos, kad jums jaustis patogiai, kai kelionės, žygiai ir pan.

☆☆☆☆☆ Pakuotėje :1*Krūtinės Krepšys

☆☆☆☆☆ 【Po pardavimo garantija】Jei turite kokių nors problemų su neveikianti arba sugadintas prekes galite įsigyti,, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jūsų užsakymo ID.Mes pasistengsime atsakyti ir spręsti savo problemą per vieną dieną, todėl prašome įsigyti su pasitikėjimu.

Pastabos.

Dydis: dydis rankinis matavimas gali būti 1-3cm klaidos yra normalu.

Skirtumas spalva: atsižvelgiant į fotografavimo šviesos ir monitoriaus spalva rodo, yra skirtumas, todėl negali išvengti buvimas šiek tiek spalvų skirtumas, prašome vyrauja natūra, Ačiū už supratimą.

Waterproof-Shoulder-Bags-Men-Women-Crossbody-Sling-Backpack-Outdoor-Satchel-Messenger-Travel-Hiking-Trekking-Sports-Chest-Bag

sku: a33083

Specifikacija 7 *3.5 *15 inch ( 18* 9* 38 cm )
Kuprinės Tipą Softback
Proga Universalus
Prekės Pavadinimas Didelės Talpos Crossbody Krepšys, Kuprinė
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Poliesteris
Interjeras Interjero Lizdas Kišenėje, Interjero Skyrelio
Stilius Atsitiktinis, LAISVALAIKIS
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Išorinis Kietas Krepšys
Funkcija Sporto, žygiai, kempingas, Žvejyba, Trekas, šuo vaikščioti, Kelionės, Dviračių sportas, Prekybos, kasdien
Lytis Unisex
Rankena/Dirželis Tipas Minkšta Rankena
Pamušalas Poliesteris
Lietaus No

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…