Nardymo Pelekus Patvarus Reguliuojamas Nardymo Pelekai Nardymo Pelekai Profesinės Plaukti Lapai Lauko Sporto, Nardymo Įrangos Tinka

1 Reitingai
€6.59 €13.18

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pagamintas iš aukštos kokybės PP ir TPR medžiagos, mūsų nardymo pelekai yra patvarus, tvirtas ir kietas.Tai lengva naudoti ir puikiai tinka prie baseino ar jūros plaukikų arba snorkelers.Tai taip pat naudinga, nardymas, pramoginis plaukiojimas, snorkeling, ir baseinas, mokymo pagalbos.

Produkto parametrai:

Pavadinimas: Nardymo pelekus

Spalva: Mėlyna

Dydis: XS S/M L/XL

Medžiaga: PP+TPR

Taikoma scena: Nardymas

Produktų sąrašas: Nardymo pelekai * 1 pai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pasirinkta Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės PP ir TPR medžiagos, mūsų reguliuojamas nardymo pelekai yra patvarus, tvirtas ir kietas vanduo.Jums patinka pramogos, plaukimo ir snorkeling.

2.Puikus Plaukimo Partneris: Šių nardymo pelekai turi daug funkcijų.Ją naudoti, siekiant padėti užkirsti kelią spazmai ir sumažinti nuovargį, sumažinti pasipriešinimo, ir, kad jums jaustis patogiai ir kvėpuojantis.

3.Patogu Naudoti: Mūsų nardymo pelekus su atvirais kulnais ir reguliuojama dirželiai yra paprasta naudoti.Prieš naudodami pirmą kartą, jums reikės naudoti reguliuojamas dirželis reguliuoti į geriausią dydį koją.Tiesiog atsukite užsegimas po naudojimo, ir jums nereikės iš naujo sureguliuoti kitą kartą.

4.Platus Programas: Mūsų nardymo pelekai yra pagalba, nardymas, pramoginis plaukiojimas, snorkeling, ir plaukimo mokymas.Jis tinka baseino arba jūros plaukikų arba snorkelers.Jis gali būti naudojamas ir vaikams, paaugliams, suaugusiems, vyrams ir moterims.

5.Didžiosios Pateikti: Jei jūsų šeimos nariams, draugams, artimiesiems ar kolegoms, mėgsta maudytis ir nardyti, tada mūsų patvarūs nardymo pelekai yra puikus dovanos jiems.

sku: a32052

Žymos: nardymo pelekus nardymo pelekus

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Guma

Klientų Q & A

avatar

Geras. Pristatymas greitas.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…