LHSYJ Automatinis sustabdymas Variklio paleidimas Sistemos Išjungimo Prietaisas Kontrolės Jutiklis Kištukas Volkswagen Jetta VS5 VS7 Automobilių Reikmenys

0 Reitingai
€18.86 €31.43

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

3 režimai Įžanga:

Auto-off "režimas: kiekvieną kartą, kai automobilis yra prasidėjęs," start-stop " bus automatiškai išjungtas.Jei tai rankiniu būdu įjungti artimųjų, ji vis tiek būtų išjungtas, po to, kai automobilis yra įjungtas išjungti ir užrakinti.

Atminties režimas: Rankiniu būdu perjungti "start-stop" jungiklis vieną kartą, o "start-stop" valstybės bus išsaugotas ir įsimintinas, ir nebus paveiktos elektros energijos tiekimui.

Paslaugos režimas (originalus gamyklos režimas): Start-stop lobis neveikia pagal nutylėjimą, efektas bus tas pats, kaip originalaus automobilio.

Režimo perjungimo metodas:

Režimo perjungimo metodas priima 3+X būdas pereiti.

1. Išjunkite paleisti ir sustabdyti pirma, laukti daugiau nei tris sekundes,

2. Paspauskite "start-stop" jungiklį, tris kartus iš eilės (paspaudus jį, "start-stop" yra įjungtas, laukti, kol jis automatiškai išjungti);

3. Iš karto po "start-stop yra automatiškai uždaromos, paspauskite" start-stop " jungiklis tris (arba du arba keturis kartus) nuosekliai, ir tada palaukti, kol indikatorius atšaukti.Įveskite automatinė išjungimo režimas (arba atminties režimą, originalus gamyklos režimas).

PATARIMAI:

Apskritai automobiliai, indikatoriaus lemputė, tai reiškia, OFF, ir lemputė išjungta priemones.

sku: a31713

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Pavadinimas už JETTA
Specialios Funkcijos Automatinis Sustabdymas Variklio Paleidimas Sistemos Išjungimas
Elemento Tipas Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
Medžiagos Tipas ABS
Prekės Pavadinimas LHSYJ
Prekės Svoris 0.05kg

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…