1/4"Plastiko WindJet oro pūtimo antgalis,vandens srovę suspausto oro antgalis,oro peilis antgalis,butas ventiliatorius suspausto oro purkštukų

0 Reitingai
€3.12

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kad paremti, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo didesniais kiekiais 1/4"Plastiko WindJet oro pūtimo antgalis,vandens srovę suspausto oro antgalis,oro peilis antgalis,butas ventiliatorius suspausto oro purkštukų

Dizainas funkcijos:

Į WJ pūtimo antgalis gali būti naudojamas purškimo aukštos impulsą, vėduoklės formos ir valstybės oro srautas, skirtas visų rūšių pučia paraiškas procesas, gydymas.

W tipo smūgis antgalis yra pagamintas iš ABS medžiagos arba aliuminio lydinio.Yra keletas cilindro formos purškimo angos antgalis dizainas, ir oras yra išpučiamas iš formos ventiliatoriaus ir oro srautą.Dizainas antgalis vidaus struktūra atitinka principą, aerodinamika, kurios efektyviai sumažina dujų pasipriešinimą veikimo laikas, ir užtikrina, kad pūtimo antgalis, taip pat gali sumažinti darbo balso ir oro suvartojimas, ir tuo pačiu metu, pasiekti aukšto aerodinaminė jėga.

Šio tipo WJ blowpipe tinka 1/4 colių BSPT išorinis sriegis jungtis ir turi surasti skylę (ABS antgalis), kuris yra patogus montavimo antgalis šalia, ir kartu vėjo peilis formavimo įrankis modelis gali sukurti veiksmingą oro užuolaidų.

Oro slėgis W tipas pūtimo antgalis gali būti 7 baro, o temperatūra gali pasiekti 77 C laipsniai pagal šį spaudimą.

Šio tipo WJ aliuminio lydinio pūtimo antgalis gali atlaikyti apie 30 bar slėgį ir gali atlaikyti 250 laipsnis aukštos temperatūros.

Naudojimas:

Aušinimo;

Džiovinimas;

Valymas;

Judančios medžiagos;

Tiesioginių popieriaus.

Produkto aprašymas:

Didelio poveikio vėjo jet antgalis

Gaminio Medžiaga: plastikas (ABS), arba 316 nerūdijančio plieno,

Įleidimo jungties Sriegis: 1/4 vyras ar moteris

Talpa: 193L/min

darbinis Slėgis: 0.7 bar

Triukšmas: 62dB(A)

Temperatūra.: 80 laipsnių celsijaus

Oro srautas išleidžiamas per 16 tikslumo angose, kad užtikrinti vienodą paskirstymo ir purškimo modelis vientisumą.

Jis tinka per 1/4 colių įleidimo jungtį su BSPT išorinis varžto sriegis.

Dviejų patogus montavimo angos ABS modelis užtikrina teisingą padėties antraštė arba kolektoriaus fiksuotojo programos, siūlo vienodą paskirstymo oro užuolaidų.

Nerūdijančio plieno vėjo purškimo antgalis atlaiko slėgis iki 30 bar.

Produktų ekranas:

Naudojimo sritis:

1. Dalis aušinimo

2. Dalis džiovinimo

3. Objekto rūšiavimas

4. Objektų valymas

Profesinės gamybos įvairių pramonės produktų:

(vandens purškimo antgalis, oro peilis, oro dulkinimo purkštukas, purkštuvas purškimo pistoletas, desulfuravimo ir denitrifikacijos purškimo pistoletas, butelis valymo antgalis, mišraus srauto antgalis, gėlių krepšelis antgaliu, spiralinis antgalis, smulkių dulkinimo antgalis ir didelių pramonės įranga ir daug daugiau)

Sveiki atvykę konsultuotis

Apmokėjimas:

-Mes priimame šiuos mokėjimo būdus:

-Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu, PayPal, Western Union ir pan.

-Visus mokėjimus, dėl Aktyvustevai.lt yra tvarkomi Alipay ir PayPal.

Pristatymas:

-Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

-Pristatymas bus visame pasaulyje per: e-Pakelis / Kinija paštu, oro paštu / CDEK / ARAMEX / EMS / UPS / FEDEX / DHL / TNT.

-Nuotolinio srityje gali sukelti papildomą pristatymo mokestį.

-Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.Garantija : -1 metų gamybos garantija: Mes siūlome savo nemokamą naujos dalys arba priedai, nemokamas pristatymas per 3 mėnesius po pirkimo.Mes siūlome savo nemokamą naujos dalys ar priedai, tačiau jums reikia mokėti už kai laivybos mokestis, jei daugiau kaip 3 mėnesius mažiau kaip 1 metai . -Su trūkumais problema turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo prekės pristatomos; -Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 5 darbo dienas, kai produktas yra pristatytas. -Prašome parodyti mums savo nuotrauką arba vaizdo įrašą, jei būna problemų dėl produktų.

Susisiekite Su Mumis:

-Jeigu norite patalpinti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

-Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą.

Atsiliepimai:

-Visų produktų yra 100% originalus naujas ir išbandyti dar kartą iki išsiuntimo.Klientų patenkinamas ir yra mūsų tikslas.

-Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių.

-Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su jumis greičiau.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

-Ką daryti, jei esate nepatenkinti produktai, arba produktai turi visus kokybės problemų, prašome susisiekti su manimi bet kuriuo metu, mes išspręsti jūsų problemą, nebūtina pateikti ginčą.

DUK:

1. Kaip greitai aš galiu gauti citatos?

Mes paprastai pasiūlymą per 1 minučių po to, kai gausime jūsų užklausą.Jei esate labai skubiai gauti kainą, prašome skambinti mums Aktyvustevai.lt / WhatsApp / Skype / Gmail.

2.Kaip aš galiu gauti pavyzdinį patikrinti jūsų kokybės?

(1).Susisiekite su mumis, ir mes derėtis dėl geriausios kainos galima jums.

sku: a30206

Purkštuvo Tipas Siurblys, SUKELTI
Modelio Numeris Ketvirtį ABS727 pūtimo antgalis
Medžiaga Plastikiniai
Plastiko Tipas ABS
Tipas Purkštuvai
Kilmės Žemyninė Kinija, KN(Kilmės)

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…