Vonios kambarys Lankstymo Laikymo Spintos Sunkiųjų Rūbų Konteineriai, Namų apyvokos Reikmenys

0 Reitingai
€36.47 €57.89

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

Medžiaga: Foto rėmelis abs medžiagos, spintos valdybos PP derva medžiaga, saugias ir sveikas, ne skauda kūną, viršuje aplink eave organizuotuose dizainas, drabužiai, viduje nėra lengva, sušlapti, atkreipti dėmesį į vartotojo patirtį, jums daugiau patogumo.

Vietos Taupymas: locker yra sieniniai ir raukšlės į sieną, tik 1,2 cm storio, užima mažai vietos, ir jos plokštės yra gražiai freskos, kai jų nenaudojate, kuri gali būti naudojama papuošti savo kambarį.

Lengva Įdiegti: Tiesiog naudokite juosta pagal instrukcijas, pakabinti spintelę ir priveržkite varžtus.Ji nebus pažeisti sienos konstrukciją ir nenaudos elektros, gręžimo ir gręžimo skylių.

Daugiafunkcinis: Ji taip pat padeda, kai esate duše, ne nerimauti gauti šlapias, nes neturite kur dėti savo drabužius.Ji taip pat padeda, kai jums paleisti iš vonios kambario erdvę, bet turi per daug stuff įdėti.

Aptarnavimas po pardavimo: Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes suteikti jums su tirpalu, greičiausias laikas.Taigi, kodėl gi ne suteikti jai pabandyti?

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Dydis: 40*5*40cm

Komplektą Sudaro:

1*Sandėliavimo Kabinetas

sku: a28848

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas Aihogard

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…