Sq. Pėdų Sausintuvo Didelio Kambario ir Rūsiuose, HUMILABS 30 Bokalus Sausintuvai su Auto ar Manual Drenažo, 0.528 Galoną Wat

0 Reitingai
€901.69

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

【2000 Kv..pėdų.Sausintuvo】 HUMILABS sausintuvo yra įrengta galinga 30-pinta kompresorius, kuris leidžia mašina pašalinti iki 3 litrų drėgmės iš oro per dieną, todėl tinka 1500-2000 kv.m.pėdų.skyriai ir idealus , rūsiuose, biurai, kambariai, miegamieji, garažai, skalbyklos, rūsiai ir pan.

【Kelis Žmogiškas Savybes】, specialiai sukurta džiovinimo režimas tinka labai drėgnas oras ar sezonus.Ji gali pašalinti daug drėgmės nuo drabužių ir laikyti jas sausas ir .Dviejų skirtingų ventiliatoriaus greitis gali patenkinti skirtingus poreikius. 36dB mažai triukšmo saugo jus nuo nerimą keliančių garsų, o miega ar mokosi.Nustatyti 12-valandų taimerio, kad tiktų jūsų gyvenimo būdą ir sutaupyti energijos sąnaudas.automatinio atitirpinimo funkcija apsaugo nuo surinktų vandens nebūtų ir daro žalą mašina.

【Auto & Manual Du Drenažo】Lengva naudoti!Auto Drenažo: Šis rūsyje sausintuvo yra įrengta 3.3 ft nutekėjimo žarna, kurios gali prisijungti prie drenažo vamzdžio skylę, kad nuolat vandens nutekėjimo be ištuštinti vandens talpos kelis kartus.Rankinis Drenavimo: vandens bakas yra 0.528 galonas/2L, todėl, kai jis pasiekia maksimalų pajėgumą, dehumidifier bus automatiškai sustoti ir "bakas pilnas" indikatorius švies tol, kol vandens bakas yra ištuštinta.Jokių rūpesčių apie rizikos vandens perpildyta.

【Kompaktiškas ir Nešiojamieji Šiuolaikinės 】 iš HUMILABS sausintuvo yra stilingas ir modernus.Atsižvelgiant į tai, kad dauguma didelių gabaritų sausintuvai, sunku judėti.su suprojektuoti ° pasukti ratus ir įmontuota rankena, galite perkelti mūsų sausintuvo aplink lengvai, be nebraižyti grindų.Tuo tarpu, su nuimamas ir plaunamas filtras, tai yra lengva ir naudoti daug kartų lengva išlaikyti.

【Pažangios Kontrolės】Šis mažas sausintuvo su skaitmeniniu ekranu gali užtikrinti patogi ir tiksli drėgmės rodmenys.Galite tinkinti sausinimo reikalavimai (30% iki 80%), atsižvelgiant į jūsų poreikius.Tuo tarpu, ji turi 3 skirtingų spalvų apšvietimas (Mėlyna, Žalia ir Raudona), kad galima tiesiogiai rodyti aplinkos drėgmė.Automatinis Išjungti/M. bus išjungti automatiškai, kai kibiras nėra pilnas, ir vėl jį įjunkite po kibirą išpilti.

sku: a28719

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas QIUCI
Galia (W) 800W
Talpa 300ML
Įtampa (V) 6V

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…