8-Gabalas 32 X 58Mm 82A Riedučiai Su Guoliais, Skirti vidaus Arba Lauko Naudojimui, Su Raktu Rato Šalinimas

0 Reitingai
€27.69 €41.96

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

8-Gabalas 32 X 58Mm 82A Riedučiai Su Guoliais, Skirti vidaus Arba Lauko Naudojimui, Su Raktu Rato Šalinimas

[Aukštos kokybės medžiaga] -- Pagamintas iš patvaraus poliuretano medžiaga, sukurta siekiant suteikti gerą sukibimą ir greitis yra įvairaus kietumo sąlygas, ir ilgaamžiškumas.

[Size ir Skersmuo] -- 58 mm skersmens, 32 mm pločio, įrengtas, su ABEC 9 guoliai ir tarpiklius, guolis vidinis skersmuo yra 8 mm, guolio išorinis skersmuo yra 22 mm, prašome įsitikinkite, ar jis atitinka jūsų reikalaujamų specifikacijų prieš perkant.Guoliai ir tarpiklius jau sumontuotos ant ratų.

[82A Kietumas, Lauko Rezultatus] -- 82A Kietumas, teikti rankena ir minkštos balansas, šie ratai yra pakankamai minkštas, kad jums nebus jaustis kas bump, bet sklandžiai, kaip ir kiti hybrid ratų, idealiai tinka čiuožimo ant kietų arba neapdoroti lauko paviršių.

Renginiai] -- Tai minkštesnė ratai yra geriau lauke, nes jie turi daugiau "duoti", leidžia bounce arba ridenti ant mažos lazdelės, plyšių ir uolų.Taip pat tinkamas pasirinkimas pradedantiesiems ant lygaus/kietų paviršių, kaip minkštas ratus, kad čiuožėjas gana lėtas ir stabilus.

Spalva:geltona/Violetinė

Medžiaga:pu

Pakuotės Turinys:

8 x Skriemulys

1 x Raktas įrankis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

sku: a28690

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…