Sutirštės Dviračiai Balno Noseless Dviračio Sėdynės Negabaritinių Dviračių Sėdynės Komforto Kvėpuojantis Dviračių Dviračio Sėdynės Pagalvėlę G99D

0 Reitingai
€16.45 €21.09

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

OOTDTY

Minkštas ir patogus: paviršių yra pagamintas iš aukštos kokybės vandeniui PU odos, su sklandžiai touchs.Jėgų guolis-paviršiaus sėdmenų yra pripildytas silikono, kad sumažinti spaudimą kontakto paviršių ir sėdmenis.

Smūgio absorbcija: Gumos smūgio sugėrimo kamuoliai naudojami apačioje pateikti patogus smūgio absorbcija ir tvirtą paramą, sumažinti smūgių metu dviračiu, todėl tai puikus pasirinkimas mažo sėdi vertikaliai-dviračiu.

Super didelis balnelis: Priimti ergonomiškas dizainas, padidėjo ir sutirštės, minkštos pagalvėlės padeda sumažinti slėgio tašką ir pagerinti komfortą.

Orui: Dėl vidurinės priima įgaubtas dizainas sumažinti dviračių slėgio ir pateikti vėdinimo ir orui.

Naudojimas: Tinka labiausiai tradicinis dviračių ir stacionarių dviračių, pvz., kelių dviračiai, fiksuotos pavaros ir kalnų dviračiai, elektriniai dviračiai ir kt.Sukurtas specialiai vyrų, moterų, berniukų, mergaičių ir vaikų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PU oda+silikono užpildyti

Spalva: Juoda/Mėlyna/Raudona

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektą Sudaro:

1x Dviračio Balno

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

sku: a28363

Vartotojas Unisex
Modelio Numeris G99D1SA200035
Naudoti Kalnų Dviračiai
Korpuso Medžiaga Oda
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas ZTTO

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…