Ergonomiškas Dviračio Rankenos 2vnt neslidūs, Dviračių Nuoma Rankena Grips Daugiafunkcinis Ergonomiškas Dizainas, Dviračių Stabdžių Rankenos Dviratį

0 Reitingai
€8.34 €16.69

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Apsaugoti jūsų rankas per ilgalaikį važiuoti dviračiu su mūsų Dviračių Rankena Padengti.Pagamintas su pasirinktų medžiagų, silikono, jis nebijo kelių smūgių ir yra anti-slip.Tinka e-dviračiai, paplūdimio kruizinių ir kitų tipų dviračius.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Dviračiu Vairo Rankenos

Medžiaga: Silikonas

Taikoma: Highway transporto priemonių

Svoris: apie 54g

Spalva: Juoda/Raudona

Pakavimo Sąrašas:

2* Dviračio Rankenos Rankenos

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengvas bei tvirtas: Mūsų dviračio rankenos spaustuvai yra pagaminti iš puikios kokybės silikono medžiagos puikiausią derinį, lengvas, tvirtas ir slydimui atsparus savybes.Su elastinga medžiaga, šių spaustuvai siūlo aukščiausios komfortą tolimojo važiuoja.

2.Universalus Dizainas: mažinant rankų nuovargį po ilgo laiko važiavimas dviračiu, savo dviračio rankenos rankenos pateikti minkštas ir patogus važiuoti.Pagaminti iš aukštos kokybės gumos, jie sugeria vibracijas ir turi apsauginį dangtelį.

3.Stabilus Tinka: Revoliucionizuoti savo dviračiais patirtimi su mūsų dviračio rankenos rankenos, skirtos stabili, tinka ir geresnį sukibimą veiklos optimalią kontrolę bet reljefas.Atsisveikinti su diskomfortą ir baimę ausele su mūsų ergonomiškas dizainas ir apdorotų paviršių.

4.Saugus Įmonė Palaikykite: slankiojantis rankovės dizainas šių dviračio rankenos rankenos užtikrina saugų tinka ant stabdžių svirtelę, o ne slydimo tekstūra suteikia stabilus ir neslystantis danga.Apsauginė funkcijų, pavyzdžiui, stabdžių svirties raštas kelią dėvėjimosi ir plyšimo, suteikiant jums geriau važiuoti.

5.Ateiti į Platus Naudojimas: Pakelti savo dviračiais patirtimi su mūsų Dviračio Rankenos Rankenos.Jie siūlo patogų ir saugų sukibimą, kuris tinka e-dviračiai, kalnų dviračiai, sulankstomas dviračiai, paplūdimio kruiziniai laivai, motociklai, triračiai, ir daugiau.Įdiegti juos lengvai ir sklandžiai važiuoti.

sku: a28024

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…