Duona Tikrinimo Krepšiai / banneton Duona Tikrinimo BasketKitchen Priedai

0 Reitingai
€26.31

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1.10 colių ovalo formos duona tikrinimo krepšelis gali turėti 500g tešlą.Įrodyti, kad gylis krepšelio suteikia gerą aplinką, kurioje duonos tešla yra išleistas puikus dydžio.

2.Puikus krastas, mūsų bandymų krepšys, pagamintas iš natūralios rotango gali sugerti drėgmę į paviršių ir formą, traškus padas puikiai.Ir korektūros krepšelio ne klijuoti į tešlą, tešlos galima lengvai ištraukti iš Bennetton tikrinimo krepšelį ir įdėti į orkaitę kepimui.

3.Lengva valyti: gera krepšelį ir atsikratyti perteklinio miltų.Nuplaukite su šepetėliu ir šiltu vandeniu, tada laikykite sausai.

4.Už prieinamą kainą dovana: "Tiesa Baker" įrankių rinkinys.Patarimai: duona, audiniai, pagaminti iš natūralaus lino, gali susitraukti ir išnyks šiek tiek per pirmą sykį.

5.Multi-purpose: ne tik duonos tikrinimo krepšį, bet ir konteinerių.

Medžiaga: Indonezijos rotango

Dydis: 10inch

Duonos krepšelis: 25*15*8cm

Grandiklis: 13.3*9.3 cm

Duona cutter: 14.8*4.5*2.6 cm

Pastabos:

Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

1 x ovalo 10inch audinio danga

1 x trapecijos formos-universalių sunku grandiklis

1 x lenktas duona cutter su dangteliu

[{"vertė":"Rankų darbo Rotango Duonos Krepšelio","index":13},{"vertė":"Banneton Krepšelį Set","index":14},{"vertė":"Banneton Krepšelį su Lainerio ","index":15},{"vertė":"Duonos Tikrinimo Krepšelius","index":16},{"vertė":"Ovalo Sargas, Įrodančius Krepšelio","index":17},{"vertė":"Rotango Bowl","index":18},{"vertė":"Krepšį Duona ir Tešlos Rising","index":19},{"vertė":"Duonos Krepšelio","index":20},{"vertė":"Rotango Duona Tikrinimo Krepšelio","index":21},{"vertė":"Multi-purpose Duonos Krepšelio","index":22},{"vertė":"Kepimo Priedai","indeksas":23},{"vertė":"Indoneziečių Rotango","index":24}]

sku: a272655

Prekės Pavadinimas everso
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…