"Apple" Homekit PFI Smart WiFi Sienos Jungiklis, Mini Atjungimo Relės Modulis Automatikos Laikmatis Bevielis, Suderinamas Su Alexa "Google" pradinis

0 Reitingai
€11.04 €15.77

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

"Apple" Homekit PFI Smart WiFi Sienos Jungiklis, Mini Atjungimo Relės Modulis Automatikos Laikmatis Bevielis, Suderinamas Su Alexa "Google" pradinis

Savybės:

Balso Kontrolė: Suderinama su "Apple" HomeKit, "Amazon" Alexa " ir "Google" Asistentas.Vieną kartą nustatyti, "Siri" /Alexa/ "Google" gali veikti kaip jūsų asmeninis liokajus, jungikliu on/off jūsų smart switch.

App Nuotolinio Valdymo pultas: sukurti savo "Apple TV" ar "iPad", kaip " home hub, tada jūs galite kontroliuoti HomeKit priedai nuotoliniu būdu.Jei neturite šių įrenginių, jūs galite kontroliuoti smart switch bet kuriuo metu, kur per CozyLife app taip pat.Ne stebulės reikia, 2.4 GHz tinklo reikia.

Paprasta Sąranka & Grupė Kontrolė: Tiesiog naudoti "smart Wi-fi" perjungti ir nuskaityti HomeKit kodas, integruoti ir sukurti ją.

Patikimas Ryšys: Powered by high-end Di chipset, galima ilgiau "WiFi" ryšys asortimentą ir mažesnės neprisijungęs norma.

Patogi Smart switch "Android" Naudotojams:smart switch veikia su bet kuriuo "Android" išmanųjį telefoną arba planšetinį kompiuterį su OS 4.1 ar aukštesnė."Android" vartotojai turės lengvas patirtimi, kai konfigūruoti su CozyLife app.

Techniniai duomenys:

Įtampos diapazonas: 90-250V AC(50/60Hz)

Max srovė: 16A

Perdavimo režimas: "WiFi" ryšio

Bevielio ryšio Standartas: 802.11 b/g/n

APP Kontrolės: "Apple" Homekit ir CozyLife

Valdymas Balsu : "Siri" /Alexa/Google

sku: a216728

Žymos: homekit suderinama jungiklis modulis, mini smart switch homekit, "apple" homekit suderinama, "apple" homekit smart home

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Smart Switch

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…