Elektrinis Motoroleris Nykščio Sklendės, Elektrinis Motoroleris, Sklendės, Akceleratoriaus Paprasta naudoti, Lengva Įdiegti, Atnaujinti

0 Reitingai
€7.08 €13.36

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Elektrinis Motoroleris Nykščio Droselio ABS Vieną Mygtuką, Elektrinis Motoroleris, Sklendės Greičio Kontrolės Atnaujinimo

1. Lengva Įdiegti: elektrinis motoroleris nykščio sklendės yra lengva įdiegti ir ardyti, kuri yra praktiška, paprasta naudoti ir lengva naudoti.

2. Jautrus: elektrinis motoroleris sklendės greičio kontrolė yra labai jautri ir gali būti švelniai stumdosi, kuri turi gerus rezultatus.

3. Iškėlė Juostelės Skirtos: Tai ABS motoroleris nykščio sklendės yra skirtos iškėlė juostelės paspartinti, labai lengva naudoti.

4. Premium ABS Medžiaga: Šis elektrinis motoroleris nykščio sklendės yra pagaminti iš premium ABS medžiaga, kad jis yra patvarus ir turi ilgą tarnavimo laiką.

5. Vieną Mygtuką: Mūsų elektrinis motoroleris, sklendės, akceleratoriaus priima vieną mygtuką dizainas, kuris yra puikus pakaitalas jūsų skaldyti ar senas sklendės, akceleratoriaus.

Specifikacija: Elemento Tipas: Elektrinis Motoroleris Nykščio Sklendės

Medžiaga: ABS

Bruto Svoris: 50g/1.8 oz

Paketų Sąrašo: 1 x Elektrinis Motoroleris Nykščio Sklendės

sku: a20658

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…