Matinis Skysti Lūpų dažai Seksualus Lūpų Blizgesys Glazūra Vandeniui Ilgalaikį Lūpų Blizgesys Ir Lūpų Linijinės Rinkinys Lūpų Makiažas Rinkiniai Moterims, 2vnt

0 Reitingai
€3.57 €7.16

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Ieškote būdas, kad jūsų lūpos atrodyti patrauklesnė ir apibrėžti?Išbandykite šį lūpų linijinės ir lūpų nustatyti, sukurti apsvaiginimo efektas.Lūpų linijinės sklandžiai slysta jūsų lūpomis, ir nurodomos lūpų linijas, o lūpų dažai užpildo spalva ir priduria, matiniu paviršiumi.Formulė yra ilgalaikis, drėkina, ir ne lipni.Ar jums reikia makiažo, vestuvės, dienos, nakties ar atsitiktinis dieną, šis lūpų linijinės ir lūpų rinkinys leis jums išsiskirti iš minios.

Specifikacija:

Pavadinimas: Lūpų Linijinės ir Blizgesys Rinkinys

Grynasis kiekis: 1g+2.5 ml

Pareigos: ilgalaikis, spalva plėtros, atsparus vandeniui, lengva taikyti makiažas, natūralus

Pakavimo Sąrašas:

1*lūpų blizgesys

1*lūpų linijinės

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sukurti Daugiau ir Patrauklių Lūpų: Su šis lūpų blizgesys nustatyti, galite sukurti 3D apkūnus poveikį jūsų lūpų.Jis ateina su 1 lūpų linijinės ir 1 skysti lūpų dažai, kurie gali pagerinti jūsų lūpų ir padaryti juos atrodo geriau ir labiau patrauklus.

2.Atsparus vandeniui Lūpų Makiažas Rinkinys: Šis lūpų dažai ir lūpų linijinės nustatyti sukurti tobulą ir vandeniui lūpų atrodo, kad trunka valandas.Ji slysta sklandžiai, dėl savo lūpas ir apsaugo nuo blukimo arba smudging.

3.Apibrėžia ir Išryškina Lūpų: Šis lūpų linijinės ir lūpų nustatyti, išdėstyti lūpų linijų ir pabrėžia jūsų natūralų grožį su ryškus ir spalvotas, sukurti nuostabiu trimatis lūpų makiažas.

4.Spalvingas ir Apsvaiginimo Išvaizdą: nesvarbu, kokia proga vyksta šis aksomo, lūpų dažai ir lūpų linijinės nustatyti yra jums taikoma.Tai ideali vieta jūsų kasdienis makiažas ir daro jums atrodo spalvingas ir apsvaiginimo.

5.Dovana Moterims: Šis lūpų blizgesys ir lūpų linijinės nustatyti, idealiai tinka bet kokiai progai, ar norite eiti fizinis arba paryškinti išvaizdą.Šis rinkinys yra taip pat puiki dovana idėja, kad jūsų žmona, mama, draugė, arba bet kurią kitą ypatingą moteris jūsų gyvenime.

sku: a20609

NET WT 1g+2.5 ml
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Naudos Drėkintuvai
Vienetų skaičius COMBO
Tipas Lūpų dažai
Modelio Numeris lūpų linijinės ir lūpų rinkinys
Kilmės Žemyninė Kinija
Kiekis 2 vnt.

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…