Vaza Kambario Dekoro Keramikos Vaza Namų Dekoro Gėlių Vaza Namų Dekoracijas Augalų Puodą Prabanga Kambarį Apdaila Stalo Reikmenys

0 Reitingai
€14.97 €33.27

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

1. Unikalus šiuolaikinio vaza: Mūsų modernaus minimalistinio vaza yra elegantiškas skulptūra ir modernią išvaizdą, kuri gali sutapti bet koks dekoratyvinis stilius.Vaizdas apvalus matinis vaza yra matinio ir subtilus, formuojant smėlio tekstūra, kuri suteikia tvirtą ir brangus jaustis, todėl elegancijos ir romantikos į jūsų namus.

2. Rankų darbo keramikos vaza: smėlio spalvos vaza pagaminta iš bauda, keraminės, glazūruotos viduje, tinka džiovintos gėlės, pampos žolė, nendrės, ilgų stiebų, skintos gėlės ir puokštės šviežių (galite turėti vandens), sukurti tobulas dekoratyvinis derinys.

3. Puikus dekoratyvinis Pampos gėlių vazos: Spurga dizaino keraminės vazos bohemijos namų dekoro bus puiki puošmena visoms progoms, vestuvių gyvenamasis kambarys, miegamasis, valgomasis, kavos staliukas, prieškambario, lentynos, židinio, office ir kt.

4. GRAŽUS MENO kūrinius, KAIP DOVANA: Šiuolaikinės keramikos dekoratyvinė vaza, gražiai supakuota balto storo kartono dėžutėje, tai puiki dovana šventės, vestuvės, pobūviai, housewarming ir visų specialių renginių.

Produkto Matmenys:

A : 8.5X9.5X19.5cm

B : 8X5.5X19cm

Gaminio Medžiaga: Keramika

Gaminio Spalva: Balta / Sidabrinė

Pakavimo sąrašas:

1X keramikos vaza

Vaza Kambario Dekoro Keramikos Vaza Namų Dekoro Gėlių Vaza Namų Dekoracijas Augalų Puodą Prabanga Kambarį Apdaila Stalo Reikmenys

sku: a2040

Spalva Balta
Dydis M(15-25cm)
Use1 gėlių vaza
Use2 Stalo Reikmenys
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris LXY307 Vaza
Naudoti kambario dekoro
Produkto Kategorija Keramikos vaza
Medžiaga Keramikos & Porceliano
Stilius Modernus Stilius
Funkcija dekoratyvinė vaza, Apdaila

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…