Automobilių Magnetinio Telefono Kalno Automobilių Mount Telefono Laikiklis, Universalus Prietaisų Skydelio Telefonas Kalno Su Reguliuojama Teleskopine Svirtimi Visų Ląstelių

0 Reitingai
€36.62 €73.25

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Mūsų Magnetinės Telefono Mount gali būti tvirtai laikomasi bet kokia plokštuma automobilį, sutvarkyti jūsų prietaisu, suderinti su įvairiomis kelio sąlygomis, pavyzdžiui, staigiai stabdyti, greičio ribojimo, ir nelygus kalnų keliais.Mini dydžio, sėdi ant prietaisų skydelio, neuždengtų akių linija ne visi, nereikia žiūrėti žemyn prie prietaiso, kad būtų užtikrintas saugus vairavimas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Magnetinis Laikiklis

Medžiaga: ABS+Lydinio

Dydis: 5*2.8*1.7 CM

Svoris: apie 100g

Pakavimo Sąrašas: 1*Automobilinis Magnetinis Laikiklis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pagrindas stabilus: Magnetinio Telefono Kalno yra pagrindas stabilus, su stipriais klijais jėga, kuri yra labai naudinga, stabilios įrengimo automobilių, sunkvežimių, bei kitų transporto priemonių.

2.Saugaus Vairavimo Vizija: Telefonas Mount Turėtojas gali tvirtai nustatyti savo mobilųjį telefoną į laikiklį taip, net jei staigiai stabdant.Taip pat galite mėgautis saugaus vairavimo vizija tuo pačiu metu.

3.Atnaujintas Automobilio Turėtojas: Magnetinio Telefono Mount Turėtojas yra modernizuotos su 360 laipsnių besisukantis kamuolį galva.Viena ranka greitai pasirinkti ir vieta, išlaisvinant abi rankas, skambinti telefonu ir GPS navigacijos patogiau.

4.Įvairių Programų: yra įvairių programų, už Automobilinis Telefono Laikiklis Kalno, tokių kaip įvairių markių ir modelių mobiliojo ryšio telefonų, per 4-6.7 colių.

5.Kokybės Užtikrinimas: Mes teikiame kompleksines garantijos ir puikus aptarnavimas po pardavimo.Jei pastebėsite kokių nors problemų, tokių kaip sugedęs ar pažeistas dalis prieš ar po naudojimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

sku: a20070

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…