1000W M4 Tipo Vėjo Turbina, su Įkrovimo Valdiklis 24V 48V Vėjo Generatoriaus Komplektas

0 Reitingai
€836.17

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

PRODUKTO SAVYBĖS:

1. 20 metų naudoti gyvenimas ir 1 metų garantija, nuoširdžiai džiaugiuosi, kad mūsų agentas.

2. pradedant nuo mažo vėjo greičio, vėjo energijos panaudojimas, didelis; mažas dydis, graži išvaizda, mažai vibruojantis operacija.

3. Įdiegta žmogaus dizaino, lengvas montavimas, priežiūra ir remontas.

4. vėjo turbinos menčių, naudojant naujas technologijas, tikslumo įpurškimo, kartu su aerodinaminis dizainas ir optimizavimo projektavimas, vėjo energijos panaudojimo koeficientas didelis, padidinti gamybos pajėgumus.

5. nuolatinis magnetas generatoriaus rotorių, naudojant patentuota generatoriaus, kartu su specialiųjų statoriaus dizainas, veiksmingai mažinti kartos atsparumo momentas, suteikiant daugiau vėjo turbinas ir generatorius turi gerą atitikimo savybes, įrenginys veikia patikimumą.

SKELBIMAS:

1. Kaina, kurią sumokėjo už prekės NĖRA apima jokių muitų mokesčių.Pirkėjas yra atsakingas už bet kokias pareigas paskirties šalį.Todėl, prašome, susisiekite su savo šalies muitinės įstaigai, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

2. Visą informaciją (produktų modelio Nr.,bandymo rezultatas, specifikaciją, įranga, paveikslais ir kt.) kad mes, jei yra tik nuoroda, Informacijos pls reiškia realus produktas, instrukcija gavote.Visi duomenys mūsų vidaus laboratorinių bandymų rezultatus, ir tai gali turėti šiek tiek neatitikimų, nuo skirtingų aplinkinių, pls nurodo tikslus rezultatas produktų po įdiegimo.

3. Nuo 1000w vėjo turbinos yra labai didelis ir sunkus, todėl paprastai rodo, laivybos, jūrų, jei oro, pls sužinoti tikslią kainą kiekvienai šaliai.

GARANTIJA IR GRĄŽINIMAS

1. Produktų garantijos laikotarpis, per 1 metus po įsigijimo. (Žala dėl išmontavimo, vadovą, žalą ir pan.netaikoma garantija).

2. Jei yra problema su produktu per septynias dienas nuo gavimo gaminį, prašome kreiptis į mus grįžti patikrinti.Jei produktas yra iš tiesų sugedę, mes pakeisti jį nauju.Jei nėra tinkamas pakaitalas, ir mes grąžinsime jums.Laivybos, krovos ir draudimo mokestis yra negrąžinamas.Jeigu nustatoma, kad nėra jokių problemų su produkto, jis bus pirkėjui grąžinama pirkėjo sąskaita.

3. Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą.Savo vardą, pavardę, užsakymo numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką.

4. Gavęs prekes, pls pašalinti juosta aplink lauką, kai išpakavimas, be smurto žalą, kad būtų išvengta galimo sugadinimo prekes.Rekomenduojama laikyti išorinėje pakuotėje ne mažiau kaip po 15 dienų nuo gavimo.Grąžinant prekes, prašome vientisumui užtikrinti, originalios pakuotės ir prekių.Visų prekių grąžinimo išlaidas ir mokesčių bus taikomos pirkėjo.

5. Kai gaunate prekes, jei jums rasti, kad išorinė pakuotė yra pažeista, jums reikia nedelsiant susisiekti su vietos kurjerį pateikti skundą ir ieškinį ir tuo pačiu metu imasi nuotrauką arba vaizdo įrašą, kaip įrodymų ir apie tai informuoti pardavėją.Jei pirkėjas nepateikia laikytis aukščiau nurodytų operacijų, tada, jei prekės yra sugadintas ar prarastas dėl kurjerių priežasčių, pirkėjas turi imtis atsakomybės.

sku: a199309

Tipas Vėjo Jėgainės Generatorius
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris M4

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…