1 Vnt. Stiklo Laistytuvas Puodą Derliaus Augalų Ponas Žalvario Slėgio Purkštuvu Retro Moliūgų Purškimo Butelis, Antikvariniai Vario Purkštuvas

0 Reitingai
€6.55 €9.35

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

Stiklinis butelis +PVC plastiko, bronzos imitacija antgalio; Talpa: Apie 200ML; Bendras Dydis (Apytiksl.): 16 x 9cm/ 6 x3.6inch H x D); Pakuotė: 1 x augalų vandens ponas.

Šis stiklas augalų purkštuvas su spirale butelį, nagų dizainas, sraigtiniai išjungti visą purkštuko galvutė pildymo; Su patogiu žiedas-piršto turėtojas, griping, jis gali būti lengvai paspaudę ponas išvengti skaldytų.

Ranka-slėgio dizainas, Siurblys su nykščiu švelniai rūkas sodinti; augalų purškimo siurblio koreguojant sukasi žalvario antgalis, gali kontroliuoti dydžio lašelių.

Retro laistytuvas laistymo moliūgų, praktiškas, antikvariniai ir mielas, kad nostalgiškas & taikiai jausmas, ji taip pat gali būti namų ar biuro dekoras, arba, kaip atostogų dovanos.

Stiklo laistymo puodai gali būti naudojami tiek daug skirtingų dalykų.Pripilkite vandens purškimo savo namus, augalai, valikliai namų ruošos darbus, jos gali būti naudojamos ne kirpėjai, kaip vanduo buteliuose sausas gabalai, arba galite užpildyti su actą ir naudojimą virtuvėje.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Retro mini stiklo laistytuvas

Stilius: Retro paprastumas

Modelis: moliūgų

Modelio Numeris : Laistymo butelis

Medžiaga: stiklas

Talpa: Apie 200ML

Dydis:16 x 9cm/ 6 x3.6inch H x D)

Spalva:Skaidri, Raudona, Mėlyna, Geltona, Karinė Žalia, Ruda, Šviesiai Žalia Ir Raudona

Pakuotė:

1x Augalų Ponas Purkštuvas

Skelbimas:

1.Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau..

2.Ne RetailPackage.

3. Dėl monitoriaus ir apšvietimas, spalvos gali šiek tiek skirtis iš pateiktų nuotraukų. 4.Gavusi produkto, jei yra bet koks nepasitenkinimas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai internetu, negalima tiesiogiai suteikti mums blogai peržiūros, mes tinkamai tvarkyti jūsų problemos, prašome būti tikri, kad mums penkių žvaigždučių pagirti.

sku: a19826

Purkštuvo Tipas Siurblys
Stilius Retro paprastumas
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga stiklas
Dydis 16 x 9cm/ 6 x3.6inch (H x D)
Talpa apie 200ml
Modelio Numeris Laistymo Butelis
Prekės Pavadinimas MOONBIFFY
Tipas Purkštuvai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…