Automobilių Įkrovimo Kabelis Saugojimo Krepšys Naujų Energijos Elektrinių Transporto Priemonių Kroviklis Kištukai, Kištukiniai Lizdai Jumper Kabeliai Įranga, Konteinerių Laikymas

0 Reitingai
€58.56 €117.13

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1,Nešiojamų Saugojimo Krepšys: Siekiant padėti jums lengvai vežti sunkiųjų jumper kabeliai paketą iš automobilio prie namo Automobilio Akumuliatoriaus Jumper Kabelis, Krepšys yra suprojektuoti su ergonomiška nešimo rankena.

2,Puikus Vandeniui Veiklos: Automobilių Įrankiai Jumper Kabelis, Krepšys buvo tvarkomi su nanotechnologijomis atsparus vandeniui danga tinka automobilių vidaus ir lauko saugos užtikrinimas auto reikmenys.

3,Liepsną Medžiagų: antipirenas ir galėsite apsaugoti savo EV įrankiai, priedai sunkiomis sąlygomis Automobiliams skirtos Baterijos Jumper Kabeliai Maišelis yra pagamintas iš sunkiųjų Oksfordo audinio.

4,Didelės Talpos Dizainas: Featuring didelės talpos Automobilių Baterijos Jumper Kabeliai Maišelis gali būti įkrovimo kabelis žemiau 8 metrų ilgio, taip pat tinka saugoti baterijos džemperiai ilginamųjų laidų vilkimo lynai, automobilis, įrankiai ir kt.

5,Anti-slip Dizainas: yra dvipusiai lipdukai ant EV Įkrovimo Jumper Kabeliai, Laikymo Krepšys, kuris yra tvirtai pritvirtinamos pliušinis paviršius magistralinių ir bus ne skaidrių dideliu greičiu padaryti jokios žalos jūsų įkrovimo kabelis įranga ir jokių neįprastų garsų.

Aprašymas:

Jumper Kabeliai Maišelis yra pagamintas iš aukštos kokybės Oksfordo audinio, užtikrinant puikų vandeniui ir antipirenas veiklos, puikiai organizuoti savo EV įkrovimo kabeliai, ilgikliai, žarnas, laidus ir kitus auto įrankių priedai.

**Dėmesio: Aikštėje Saugojimo krepšys yra pagamintas iš antipirenas ir neperšlampama medžiaga, o Apvalus Vienas nėra.Prašome pasirinkti tinkamą vieną, pagal savo poreikius.

Specifikacija:

Pavadinimas: EV Įkrovimo Kabelius, Saugojimo Maišelis

Spalva: Juoda

Tikslas: saugoti auto dalys, pvz., įkrovimo kabeliai

Gaminio Dydis:

Aikštėje Krepšys (Antipirenas + Vandeniui): apie 29.97*29.97*8.89 cm/11.8*11.8*3.5 colių

Apvalus Krepšys (Ne atspari Ugniai, nėra atsparus vandeniui): apie 35.81*35.81*9.90 cm/14.1*14.1*3.9 colių

Medžiaga: Oxford Medžiaga

Pakavimo Sąrašas:

1*Jumper Kabeliai Krepšys

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

sku: a19209

Punktas Sėdynės Atlošo Krepšį
Tipas Bagažo Skyriaus Box / Maišelis
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas AUTOMOBILIS-partment
Stilius Naujas energijos įkrovos ginklą krepšys
Modelis EV Įkrovimo Kabelius, Saugojimo Maišelis

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…