Naujas 2 in 1 Pagalvės Kelionės Antklodė Mesti Pagalvės, Antklodė Pagalvėlė, Antklodė, Sulenkite Oro Kondicionierius Antklodė Sofa Automobilių Pagalvėlė Office Plauko Antklodė

0 Reitingai
€101.34 €225.20

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Naujas 2 in 1 Pagalvės Kelionės Antklodė Mesti Pagalvės, Antklodė Pagalvėlė, Antklodė, Sulenkite Oro Kondicionierius Antklodė Sofa Automobilių Pagalvėlė Office Plauko Antklodė

Medžiaga: Poliesteris /medvilnė

Įdarui: PP Medvilnės

Paketas apima: Pagalvėlė * 1 vnt

Skalbimo Būdas: Rankų Plovimo (30℃) / Plovimo / Nr. Geležies / Be Baliklio

Produkto Aprašymas:

1.Ieško galutinio kelionės aksesuaras?Ieškoti ne toliau nei mūsų 2-in-1 Pagalvės Kelionės Antklode!Šis universalus produktas yra skirtas padaryti jūsų kelionės patirtimi patogiau ir patogu.Sulankstoma pagalvėlė, antklodė yra puikus naudoti lėktuvų, automobilių, arba net biuras greitai plaukeliai.

2.Multi-funkcinis dizainas leidžia pagalvėlė, antklodė, galima naudoti kaip pagalvę, jaukus antklodė, antklodė, ar net oro kondicionierius, antklodė, išlaikant jums patogiai bet kokioje temperatūroje.Ir kai jo nenaudojate, jį lengvai susilanksto į kompaktiškas dydis lengva laikyti.

3.Pagamintas su aukštos kokybės medžiagų, mūsų pagalvėlė, antklodė yra minkšta, patvari ir lengvai valoma.Stilingo dizaino taip pat daro tai puikus priedas jūsų namų dekoro.

4.Nesvarbu, ar esate dažnas keliautojas ar tiesiog ieškote patogaus ir patogus būdas nap on the go, mūsų 2-in-1 Pagalvės Kelionės Antklodė yra puikus sprendimas.Gauti jūsų šiandien ir patirtis ultimate kelionės komfortas!

Dydis:

Arti 40 * 40cm ir atidarykite 105 * 150cm ± 5cm

Uždaryti 45 * 45cm ir atidarykite 120 * 160cm ± 5cm

Arti 50 * 50cm ir atidarykite 150 * 195cm ± 5cm

Prašome leisti po 0,5-1 colio klaida dėl rankinis matavimas.

Savybės:

1 .Dizainas : Šis 2-in-1 Pagalvės Kelionės Antklodę galima naudoti kaip pagalvę, jaukus antklodė, antklodė, ar net oro kondicionierius, antklodė, todėl jis puikiai tinka naudoti įvairiose situacijose, pavyzdžiui, oro kelionių, automobilių važiuoja, ar biure miega.

2 .Medžiagos : Pagaminta, su aukštos kokybės medžiagų, tai pagalvėlė, antklodė yra minkšta, patvari ir lengvai valoma.

3 .Patogus : pagalvėlė, antklodė lengvai susilanksto į kompaktiškas dydis lengva laikyti, kai nenaudojamos.

4 .Naudojimas : Šis pagalvėlė, antklodė, yra ne tik tinkamas naudoti kelionės metu, tačiau taip pat puikiai tinka naudoti ant sofos, automobilių, arba net biure.

5 .Stilingas : Su savo stilingas dizainas, ši pagalvėlė, antklodė, taip pat tarnauja kaip puikus papildymas jūsų namų dekoro.

Dėmesio:

Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.

sku: a174727

Žymos: pagalvė kelionėms antklodė mesti

Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Rinkinys Tipas Taip
CN Zhejiang
Naudoti Sėdynė
Stilius Modernus Stilius
Modelio Tipas dryžuotas
Įdaru PP Medvilnės
Formos Aikštė
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Pagalvėlė, Antklodė,
Technics Neaustinių
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Unpick ir Plauti Nuimamas ir Plaunamas
Modelis SPAUSDINTI
Modelio Numeris RUIYUN1455

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…