Macrame Duris, Užuolaidos Macrame Sienos Kabo Lango Užuolaidėlė Skydelis Spinta Kambarį Daliklis Boho Vestuvių Puošimas, Vestuvių Fonas Dekoras

0 Reitingai
€46.88 €78.14

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Prekės ID:TJ9388

Produkto Pavadinimas: Boho Macrame Užuolaidų

Medžiaga: Medvilnė & Poliesteris

Modelis: Bohemijos

Spalva: Smėlio

Dydis: 120x100cm

Pakuotė: 1 vnt* Macrame Užuolaidų

Apie šią prekę

✦Macrame sienos kabinti, kad prideda unikalų, boho-įkvėpė prisiliesti prie bet kokios erdvės.Pakabinti jį ant sienos kaip dekoratyvinis gabalas arba priešais langą.Pridėti gaivus žavesio jūsų lango ir tegul gražių išsklaidytos šviesos, dar sumažinti energijos suvartojimą ir suteikia privatumo apsaugos.Pastaba: Tai ne blackout užuolaidos.Yra tarpai tarp macrame lynai, todėl jis neuždengtų šviesos, pavyzdžiui, blackout užuolaidos.

✦Tai macrame sienos kabo gali būti naudojamas dekoras bet kokį langą ar duris.Jums reikia ką nors tvirtas, kad pakabinti jį.Galite naudoti strypų, virvė ar kilpas iš amatų parduotuvėje kryžiaus viršutinė dalis medvilnės žiedai kabo.Pastaba: nėra kabinti lazdele, nr. kabinti virvę ir jokios kilpos, jums reikia nusipirkti sau.

✦Jis gali būti pakartas į svetainės, prieškambario,pagalvėlė,vonios kambarys arka,miegamasis,virš jūsų lovos,apimantis doorless spinta.Taip pat puikus dekoravimo, kūdikių lopšelį ar vaikų kambarys.Puikiai tinka vestuvių arch ceremonija,foto fonas po vestuvės ar kitos šventės namuose, ir lauke.

✦Geriausia dovana žmogui, kuris mėgsta bohemijos art,baby shower, Motinos dienos, Kalėdų, Naujųjų metų, ar Namas atšilimas, mokyklos Baigimo, Jubiliejaus ir dar daugiau.Jie pakabinti subtiliai jūsų namuose, duoti savo erdvę unikalus bohemijos touch, suteikia privatumo jūsų erdvę.

✦Medžiagos ir Dydis: Medvilnės laidą.Spalvingas ir patvarus.Dydis priemonės, maždaug:Plotis 120cm x Ilgis 100cm.ir jis gali būti nuo 2 iki 3cm nuokrypio dydį, tai yra rankų darbo prekę.Prašome atkreipti dėmesį, kad dydis šį straipsnį, prieš jį įsigydami.

sku: a172585

Taikoma Langų Tipas Butas Langą
Modelio Numeris TJ9388
Formatas Virvė
Technics Audiniai
Yra Protingas Prietaisas No
Tiebacks No
CN Kinija
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas MCAO
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Mažesnis Atidaryti
dvigubo sluoksnio No
Modelis SPAUSDINTI
Funkcija Translucidus (Spalvinimas Norma 1% -40%)
Tipas užuolaidų
su blackout danga No
Diegimo Tipas Eksterjero Įrengimas
Stilius Japonija Stilius
Medžiaga 100% Medvilnės
Apdorojimo Reikmenys Kaina Įtrauktas
Skaičių plokštės 1 skydas
Modelio Tipas Geometrinio
Naudoti Namuose, Viešbutis, Kavinė, Buveinė
Vieta langas

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…