Sporto Salė Krepšiai Vyrų, Moterų ir Vyrų Fitneso Maišelį Oksfordo Didelės Talpos Fitneso Mokymo Maišelį su Batų Salono Bagažo Rankinės

0 Reitingai
€7.47 €17.79

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Sausas, Šlapias Atskyrimo Krepšiai Oksfordo Didelės Talpos Fitneso Mokymo Krepšys, atsparus Vandeniui Daugiafunkcinis dilimui Kelionės Baseinas

Savybės:

1. Aukštos kokybės medžiaga: Naudoti didelio tankio Oksfordo audinio veiksmingai užkirsti lietaus vandens infiltracija ir išvengti problemų gauti šlapias ant lietingą dieną.

2. Didelės talpos dizainas: Lengvai patenkinti trumpas atstumas komandiruotės ir kelionės.

3. Protingas saugojimas: Vidaus mokslo zonavimas dizainas, pagrįstą sluoksniavimasis ir didelės talpos, lengvai tilptų įvairių daiktų, tvarkingas ir netvarkingos.

4. Nepriklausoma batų kamera: Su pusės nepriklausomos batų skyriuje, batai gali būti laikomi atskirai nuo pagrindinio maišelį drabužių, švarus ir higieniškas.

5. Šlapias ir sausas atskyrimas: Įrengtas su šlapia ir sausa atskyrimo maišelį, tai yra daugiau higienos.Vidaus drėgno ir sauso atskyrimo užtrauktukas maišelis gali būti naudojamas saugoti šlapias rankšluosčiai ir higienos reikmenų, izoliuoti ir laikyti juos, ir palaikyti švarą ir higieną.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Padalinys : VYRAI

Gaminio Medžiaga: Stabdžių splash Buffalo Cinko Medžiaga

Gaminio spalvos: juoda, mėlyna, tamsiai mėlyna, tamsiai mėlyna, žalsvai mėlyna (pasirinktinai)

Gaminio dydis: 52 * 29 * 27cm/20.47*11.42*10.63 colių

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Fitneso Krepšys

sku: a16720

CN Kinija
Kilmės Žemyninė Kinija
Departamentas Pavadinimas Vyrai
Prekės Pavadinimas MOJOYCE
Medžiaga nailonas

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…