Automobilių Pagalvėlės Pagalvę Automobilio Palaikymo 3D Pagalvė Tinka Su Minkšta Atminties Putų Vidinis, Ergonomiškas Dizainas Minkštumo Kelionių Automobilis Už Kaklo Pagalvė

0 Reitingai
€8.76 €12.51

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Mūsų Komforto laisvų Rankų įranga Pagalvė yra sukurta siekiant suteikti komfortą ir paramą už jūsų kaklo metu tolimų kelionių, automobilių susidūrimų su windows, ir daugiau.Tai yra labai paprasta naudoti ir praktiška.

Specifikacija:

Medžiaga: medvilnės, Segmentuoti

Pagalvė: atminties putos

Dydis: apie 28*19*10cm/11.02*7.48*3.94 į

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Pakavimo Sąrašas:

1*Automobilių Pagalvėlės

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Žmogaus Kūno Inžinerijos ] Automobilių Pagalvėlės Pagalvė yra ergonomiškai suprojektuoti, apsaugo gimdos kaklelio stuburo ir pagerina vairavimo patirties, ir gali prisitaikyti prie kaklo dalies stuburo linija paramos.

2. [ All-dydis Naudokite ] Automobilių Pagalvėlės svyravimai laisvai su galva, ir jos viršaus į apačią įstatykite raumenis, ramina ir apsaugo galvą ir kaklą, labai patogu ir praktiška.

3. [ Multi-funkcinis Dizainas ] Gali platinti kaklo slėgis, Automobilių Kaklo Pagalvė priduria, kaklo masažas taškų, 3D trimatis paramos, ir tęsiasi kaklo spaudimą.

4.[ Švelnus Jausmas ] Tik teisę sumą tvirtumo ir labai patogus, Automobilio Pagalvę nėra nei minkštas, nei kietas, su vienodo slėgio išleidimo, ir 5 atminties putų pripildyto šerdis.

5. [ Plataus pritaikymo ] Pagalvėlės Pagalvė gali būti plačiai naudojamas priekinės arba galinės sėdynės, tinka automobilių, automobilių ir transporto priemonių, didžiosios tolimųjų reisų vairuotojo.

sku: a16452

Medžiagos Tipas MEDVILNĖS
Elemento Ilgio 0.00inch
Prekės Svoris 1.00kg
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Aukštis 0.00inch
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Elemento Plotis 0.00inch

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…