3g 5g 15g O-žiedų Tepimo priemonė Silikono Hermetikas Mašina Tepalo Uždaromos Maisto kokybės Silikono Tepalas Ne Korozinis Atsparumas Temperatūrai

0 Reitingai
€0.73 €1.05

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

O-Žiedas Tepalas naudoja maisto kokybės silikono tepalas, kuris yra bekvapis ir saugus naudoti.

Gali būti naudojamas sandarinimo žiedas sandarinimo ir tepimo.

Gerai dirbti, maišytuvai, O-žiedai, žibintai, tarpinės, dušo ir tualeto tarpikliai.

Specifikacija

Pavadinimas: O-žiedas Tepalas

Grynasis Svoris: 3g, 5g, 15g

Pareigos: atsparus Vandeniui sandarinimo tepalas

Pakavimo Sąrašas:

1* Riebalų

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Temperatūrai atsparia: Mūsų sandarinimo Žiedas Silikoninis Tepalas gali atlaikyti aukštas ir žemas temperatūras nuo -50 iki 230 laipsnių.Ir silikono maišytuvas tepalas padeda sumažinti trintį ir suteikia ilgalaikį tepimą.

2.Aukštos kokybės Medžiaga: Pagaminti iš maisto kokybės silikono tepalas, mūsų silikono maišytuvas tepalas yra bekvapis ir saugus naudoti.O-Žiedas Tepalas bus ne ardo susisiekti su metalo ir ne metalo medžiagos.

3.O-Ring: Mūsų Silikono Tepalas yra specialiai sukurta, kad tarpiklio žiedas tepti.Taip pat galite naudoti silikono tepalas O-žiedas priežiūra akvariumo filtras bakas/anglies dioksido, ir kita įranga.

4.Plačiai Taikomas: Mūsų silikoninis sandariklis tepalas gali būti naudojamas sutepti durų vyriai, temas dušo, O-žiedai, tualetas, tarpikliai, riebokšliai, maišytuvai, ir žibintuvėlis.

5.Laimingas Pirkinių: Jei turite kokių nors problemų, kai jums naudoti šį Silikono Tepalo, prašome susisiekti su mumis ir gauti dar geresnis sprendimas.Mes garantuojame, kad jūs galite gauti pakankamą prekybos patirtį.

sku: a15981

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…