200x22 HD Galingi Žiūronai 1000yds Ilgo Nuotolio Lankstymo Mini Teleskopas BAK4 MVS Optika, Kempingas Medžioklės Sporto Lauko Kelionės

0 Reitingai
€8.43 €12.40

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

*100% brand new ir aukštos kokybės.

*Iš ofhigh kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti.

*Profesionalus Galingas Žiūronai : Suprojektuoti su 20X galios didinimo, 22mm didelis tikslas objektyvo ir 484ft/1000yds didelis laukas gerai, kad greitai judantys objektai, idealiai tinka paukščių stebėjimas, medžioklė, vairuotojo, sporto renginius.

*Silpna Šviesa, Vizija ir Kokybės Optika : MVS lęšiai ir daugiasluoksnė danga garantuoja puikų šviesos perdavimo ir gerai pagerinti vaizdo ryškumą, kontrastingumą ir kokybės.Jis gali būti naudojamas per naktį, bet ne visiškos tamsos.Tinka koncertai, operos, lankytinos vietos ir astronomijos žiūrėjimo.

*Patvarus, tvirtas ir neslystantis Danga : Tvirtos konstrukcijos, su Anti-slip danga, todėl puikiai tinka lauko veikla, pavyzdžiui, alpinizmas, žygiai, kelionės, žiūrėti laukinės gamtos ir dekoracijos.

*Lengva Dėmesio : sklandžiai fokusavimo rankena, kuri leidžia lengvai dėmesys, kad tilptų suaugusiems ir vaikams.Lengvai sutelkti dėmesį į tikslą, naudojant tikslias centrinį reguliavimo ratuką. ( Pradinio naudoti, dioptrijų sistema gali reguliuoti vizija pusiausvyros abi akis, ir jūs galite pamatyti daugiau tobulas. )

Techniniai duomenys:

*Dydis: 7.6*5*10.2 cm (nuotraukoje matyti)(Apytiksliai)

*Spalva: Juoda (Kaip nuotraukoje parodyti)

*Medžiaga: Plastmasinis

*Svoris: 215 g

S pastaba :

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Pakavimo sąrašas

1* Žiūronai

sku: a14997

Medžiaga Plastikiniai
Okuliaro skersmuo 11mm
Tipas Žiūronai
Kilmės Žemyninė Kinija
Objektyvo Danga Aprašymas ŽSC
Laukas 484FT/1000YDS
Modelio Numeris Žiūronai
NĖRA. 1102
Vandens Pasipriešinimo Lygis IPX4
Tikslas Objektyvo Skersmuo 22mm
Prizmė Aprašymas BAK4
Didinimas 20X

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…