Baseinas Kopėčios automobiliniai Inground Baseinas - Žingsniai Viduje Plug Kepurės tinka 1.90 Vidinis Skersmuo Kopėčių Vamzdžiai, skirti Apsaugoti Baseinas

0 Reitingai
€9.03 €12.91

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Baseinas Kopėčios automobiliniai Inground Baseinas-Žingsniai Viduje Plug Kepurės tinka 1.90 Vidinis Skersmuo Kopėčių Vamzdžiai, skirti Apsaugoti Baseinas Liner

【Apsaugoti Baseinas Sienos】Mūsų aukštos kokybės gumos baseinas kopėčios bamperis raštas gali būti gerai fiksuoto pabaigoje baseinas kopėčios, siekiant užkirsti kelią metalinio strypo kopėčių iš trinasi baseinas vinilo linijinės arba betoninio baseino sienos.Ji taip pat gali užkirsti kelią vandens ir maurai nuo įvežamų į metalo vamzdis, baseino kopėčios, kad būtų išvengta korozijos.Baseinas kopėčios guminis bamperis labai tinka požeminis baseinas.

【Aukštos kokybės Guminės Medžiagos,】 Mūsų inground baseinas kopėčios dangtelis yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų aukštos kokybės baltos spalvos gumine medžiaga, kuri gali atlaikyti vandens baseinas skirtingų temperatūros ir cheminių medžiagų, ir yra labai dilimui ir ilgą tarnavimo laiką.Net jeigu jis yra mirkomi baseinas ilgą laiką, tai nėra lengva nulaužti ar amžiaus.Be to, yra trys apskritimai apvalaus modelius apačioje kištuką, kuris gali žaisti vaidmenį anti-slip.

【Sandariai Tilpti 1.9 I. D. Kopėčių】Mūsų baseinas kopėčios plug labai tinka baseinas kopėčios skersmuo-1.90 cm.Į siaurėjantys viršuje kopėčių kištukas gali užtikrinti, kad kištukas gali būti sklandžiai įdėta į kopėčių vamzdis.Prašome įvertinti skersmens vamzdžio baseinas kopėčios prieš perkant užtikrinti, stora tinka.

【Patogu Naudoti】Mūsų baseinas kopėčios bamperis yra vidaus kištuko, kuris tik turi būti įdėta į vamzdžio gale kopėčių.Pratęsimo dalis, apačioje mūsų baseinas žingsnis gumos dangtelis yra storas ir pakankamai didelis, kad ne tik apsaugoti vidinės sienos baseinas, bet taip pat padėti jums juos ištraukite bet kuriuo metu.

【Ekonomiškas 4pcs】Mūsų rinkinį sudaro 4 vnt inground baseinas veiksmus, saugikliai, kuris labai tinka baseinai su dvigubo kopėčios.Žinoma, taip pat galite rezervuoti 2 vnt kaip atsarginį, kad jūs galite pakeisti ir valyti jas.Mes rekomenduojame, kad jūs vartojate kištuką, ir išsaugoti jį, kai nesinaudojate baseinas, siekiant išplėsti paslaugų gyvenime baseinas kištuką.

sku: a146842

Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Kopėčių

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…